magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 68.568
Καλησπέρα, διαθέσιμες σήμερα Σοφία Ισιδώρα Αθηνά Ρόξυ Λολίτα Βίκυ Βικτόρια Νίκη Σάντρα Έλενα
απο ολους τους κλεφτες,οι ηλιθιοι ειναι οι χειροτεροι επειδη σου κλεβουν τον χρονο και το κεφι σουΕσύ που έκανες φάρσα σήμερα τι κατάλαβες? Εκτός ότι έχασες ενα ωραιο κρεβάτι μαζί μου ,θα φροντίσω να χάσεις και με άλλες ΒΛΑΚΑ....
Είναι πολλοί σε θέλουν μωρό μου, άσε τους βλακες κι έλα σε εμάς καυλιαραΕσύ που έκανες φάρσα σήμερα τι κατάλαβες? Εκτός ότι έχασες ενα ωραιο κρεβάτι μαζί μου ,θα φροντίσω να χάσεις και με άλλες ΒΛΑΚΑ....
Μπορω να παρω εγω το ωραιο κρεβατι που εχασε το μπετο που λες απο πανω?Εσύ που έκανες φάρσα σήμερα τι κατάλαβες? Εκτός ότι έχασες ενα ωραιο κρεβάτι μαζί μου ,θα φροντίσω να χάσεις και με άλλες ΒΛΑΚΑ....
Για πες μας περισσότερο γιατί έχει μπει στα προσεχώς το κορίτσιΝαι και δεν ταιριαξε το πραμα,να το πω διακριτικα.Αυτα ειναι υποκειμενικα βεβαια,μπορει να την παρει αλλος και να περασει καλα για παραδειγμα.
Εσύ που έκανες φάρσα σήμερα τι κατάλαβες? Εκτός ότι έχασες ενα ωραιο κρεβάτι μαζί μου ,θα φροντίσω να χάσεις και με άλλες ΒΛΑΚΑ....