magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 68.568
Soon........Και τα 2 μαζί
Ανοίγεις την πόρτα έτοιμος
με σηκωμενο τον πουτσο σου ντυμένο με το σκουφακι που προτιμω
με βουτάς με στήνεις στα τέσσερα και βάζοντας τον στην μουνάρα μου βγάζεις το δωράκι μου και το πετάς μπροστά μου καρφώνοντας τον απότομα επίτηδες για να με κάνεις να ουρλιαξω από καυλα ..........2 σε ένα 1 με πολύ πιπέρι ενδιάμεσα να καίγεται το μυαλό.....
πωωωωω....μας πέταξες τα μάτια με την ορθογραφία ρε!! Προσπαθούσα να καταλάβω τι θέλει να πει ο ποιητής!!
Αύριο να πάει στο μάθημα με τον χορνυπωωωωω....μας πέταξες τα μάτια με την ορθογραφία ρε!! Προσπαθούσα να καταλάβω τι θέλει να πει ο ποιητής!!![]()

δεν μιλαει ωραια ομωςΑύριο να πάει στο μάθημα με τον χορνυ![]()

Η σύνταξη δλδ όλα οκ???πωωωωω....μας πέταξες τα μάτια με την ορθογραφία ρε!! Προσπαθούσα να καταλάβω τι θέλει να πει ο ποιητής!!![]()
Πετσέτα να πάρει?Αύριο να πάει στο μάθημα με τον χορνυ![]()
Τι κακό είπεδεν μιλαει ωραια ομως![]()
την ειπε στο φιλο γιατι δεν φοραει πετσετα νομιζωΤι κακό είπε![]()

Δεν κατάλαβατην ειπε στο φιλο γιατι δεν φοραει πετσετα νομιζω![]()
Ούτε εγώ...Σπύρο ξηγήσου...Δεν κατάλαβα![]()
Πρέπει να την έριξε...την ειπε στο φιλο γιατι δεν φοραει πετσετα νομιζω![]()
Γιάτι με το ένα...ήρεμα ρωτάω

Το ένα ετριβε την ψωλή που έγινε πέτρα με την @ΔανάηMagic και τα βρωμολογα τηςΓιάτι με το ένα...ήρεμα ρωτάω![]()
Πάντως στο δίλλημα σου...θα σου πω 2 γύρους αφιερωμένους πρώτα μπρος...και μετά μόνο πίσω...Το ένα ετριβε την ψωλή που έγινε πέτρα με την @ΔανάηMagic και τα βρωμολογα της

Άλλαξε φωτογραφία προφίλ να χαρείς, δεν αντέχω να δω την τρίχα αυτη....Το ένα ετριβε την ψωλή που έγινε πέτρα με την @ΔανάηMagic και τα βρωμολογα της
ο @Xaramofais αμα διαβασει δυο γυρους το μυαλο του θα παει στα πιτογυραΠάντως στο δίλλημα σου...θα σου πω 2 γύρους αφιερωμένους πρώτα μπρος...και μετά μόνο πίσω...![]()

Για σένα κόντρα όλα όταν έρθω Αθήνα να ξέρεις .... Το χω κρατήσει ότι θέλεις να γλιστράει η γλώσσα παντου μωρό μουΆλλαξε φωτογραφία προφίλ να χαρείς, δεν αντέχω να δω την τρίχα αυτη....
Για τσόντα του 90 μόνο...Άλλαξε φωτογραφία προφίλ να χαρείς, δεν αντέχω να δω την τρίχα αυτη....
να μη ρωτησω τι έκανε το άλλο...