Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 80.079
- Πόντοι
- 12.056
Ὄχι. Εἶμαι διχασμένη προσωπικότης!
Καλησπέρα! Γιά ἐγωϊστές μᾶς πέρασες; Γίνεται νά βλέπουμε;

Ὄχι. Εἶμαι διχασμένη προσωπικότης!

Το ξεκαθάρισε, να με πάρει για πάρτη της πρώτα ...αρα ούτε λίγο ματι...Ὄχι. Εἶμαι διχασμένη προσωπικότης!
Αλλο που δεν θες εσύ.Μου αρέσει που η Δανάη περιγράφει τι θέλει να μου κάνει και βλέπω χαίρεστε όλοι! Μπράβο αγόρια μου ,έτσι να χαίρεστε με την χαρά του άλλου...

Η χαρά σου χαρά μας 
Πόση καύλα μπορεί να έχει αυτό το κορίτσι!!! Γεννήθηκε για να γαμιέται ασύστολα..Πραγματικά όμως αν με αφήσει ο μάγος σε έχω βουτήξει ξανθιά μου αμαρτία ....
θα σε πάρω για παρτυ μου πρώτα στη σπηλιά μου να σε λιώσω στην καυλα με κάθε τρόπο...
......έτσι και μετά όπου και να είσαι ,οπουδήποτε ομως και να με βρίσκει το βλέμμα σου να ανοίγει το μουνι σου και να τρέχουν τα καυλοζουμα σου στις όμορφες μπουταρες σου ......
.....ποση καύλα μπορείς να αντέξεις μουναρα μου όμορφη????να στη δώσω όλη!!!!
Φιλιά από τα όρη και τα βουνά καύλες μου ατελείωτες
μου έχετε λείψει όλοι
(Αν και διακοπαρω ατελειωτα)
Να μου προσέχετε τις γυναικαρες μου που τόσο γουστάρω να τις βλέπω να καυλωνουν τους πουτσους σας
Λοβ γιου καργα!!!!!!
Σοφάρα παρτους τα μυαλά και όχι μόνο

Πάντα σε ετοιμότητα είσαι μωρόΈτσι ειναι τρελα για να ειναι παντα σε ετοιμότητα η καύλα.....
Μου θυμησε τις παστιλιες για τον πόνο του άλλουΜου αρέσει που η Δανάη περιγράφει τι θέλει να μου κάνει και βλέπω χαίρεστε όλοι! Μπράβο αγόρια μου ,έτσι να χαίρεστε με την χαρά του άλλου...

Μου θυμησε τις παστιλιες για τον πόνο του άλλου![]()
@Sofia_Magic που είσαι έχουμε αρρωστήσει…
@Sofia_Magic που είσαι έχουμε αρρωστήσει…
Να δούμε εμείς πότε θα γυμναστούμε
Ξαφνικά στον έβδομο κάτι έπαθεςκαι κοιλιακούς....![]()

Και πολλά έκανα...Ξαφνικά στον έβδομο κάτι έπαθες![]()
Το ψωλοχυμα μας μας ρουφαει.....Πραγματικά όμως αν με αφήσει ο μάγος σε έχω βουτήξει ξανθιά μου αμαρτία ....
θα σε πάρω για παρτυ μου πρώτα στη σπηλιά μου να σε λιώσω στην καυλα με κάθε τρόπο...
......έτσι και μετά όπου και να είσαι ,οπουδήποτε ομως και να με βρίσκει το βλέμμα σου να ανοίγει το μουνι σου και να τρέχουν τα καυλοζουμα σου στις όμορφες μπουταρες σου ......
.....ποση καύλα μπορείς να αντέξεις μουναρα μου όμορφη????να στη δώσω όλη!!!!
Φιλιά από τα όρη και τα βουνά καύλες μου ατελείωτες
μου έχετε λείψει όλοι
(Αν και διακοπαρω ατελειωτα)
Να μου προσέχετε τις γυναικαρες μου που τόσο γουστάρω να τις βλέπω να καυλωνουν τους πουτσους σας
Λοβ γιου καργα!!!!!!
Σοφάρα παρτους τα μυαλά και όχι μόνο