despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 11.319
Μου θυμίζει μια ελληνική ταινία με την Καραγιάννη που το τραγουδούσε..Καλά πολύ καλό που το βρήκες ρε μωρό.. χαχαχα...Απονε Μαγε
Μου θυμίζει μια ελληνική ταινία με την Καραγιάννη που το τραγουδούσε..Καλά πολύ καλό που το βρήκες ρε μωρό.. χαχαχα...Απονε Μαγε
Αυτήν την ταινία σκέφτηκαΜου θυμίζει μια ελληνική ταινία με την Καραγιάννη που το τραγουδούσε..Καλά πολύ καλό που το βρήκες ρε μωρό.. χαχαχα...✨️

Αααα έχασες! Κάποτε υπήρχαν πολλές και όμορφες κοπέλες που έχω δουλέψει, όμορφες εξωτερικά/Εσωτερικά, τα καλύτερα λεσβιακά! Ένας είχε καλέσει 6 από μας ,για τα γενέθλια του...Ακόμα το θυμάμαι...@Sofia_Magic
@despoinamagicmilf
Μιας και λέτε για
ντουετακια
........ οχι τίποτα άλλο κι εγώ δεν πρόλαβα ούτε κοκκαλάκι....με το που ήρθα κόπηκαν....
Θέλει λαιβ νομίζω να πειστεί χαχαχα
Εγώ πάντως δηλώνω εθελόντρια να τον πείσουμε
....και η παρτενέρ μου δεν θα το μετανιώσει....λατρεύω τα όμορφα μουνάκια....
Πόσο μάλλον αν είναι και ..
Μαγικά!!!!
Ααααμαν ζημιά
Τωρα που ερχονται γιορτες να πεισουμε το γραφειο να ξαναβαλει ντουετα.ολο το δωρο χριστουγεννων εκει θα παει.@Sofia_Magic
@despoinamagicmilf
Μιας και λέτε για
ντουετακια
........ οχι τίποτα άλλο κι εγώ δεν πρόλαβα ούτε κοκκαλάκι....με το που ήρθα κόπηκαν....
Θέλει λαιβ νομίζω να πειστεί χαχαχα
Εγώ πάντως δηλώνω εθελόντρια να τον πείσουμε
....και η παρτενέρ μου δεν θα το μετανιώσει....λατρεύω τα όμορφα μουνάκια....
Πόσο μάλλον αν είναι και ..
Μαγικά!!!!
Ααααμαν ζημιά
Η Ρόξι είναι πολύ πιο όμορφη!Η ροξυ είναι η Δάφνη κουνέλι τελικά η καμία σχέση? Όπως κ να
εχει βέβαια είναι στη λίστα...
Αυτός είναι πραγματικά ένας ξεχωριστός τρόπος να κάνεις αξέχαστα γενέθλια. Έτσι από περιέργεια, βγήκε «ζωντανός» μετά από ένα τέτοιο ραντεβού;Ένας είχε καλέσει 6 από μας ,για τα γενέθλια του..
Λογικά έπαθε έμφραγμα την ώρα της πληρωμής!βγήκε «ζωντανός» μετά από ένα τέτοιο ραντεβού;

Μας είχε 2 ωρες, μερικές φύγαμε γιατί είχαμε αλλού ραντεβού! Σαν Βασιλιάς, έλα εσύ δώσε μου φιλί, εσύ πάρε μού πίπα, εσύ Κάνε στριπτίζ....κάπου στα φιλιά και πίπα η θέση μου....Αυτός είναι πραγματικά ένας ξεχωριστός τρόπος να κάνεις αξέχαστα γενέθλια. Έτσι από περιέργεια, βγήκε «ζωντανός» μετά από ένα τέτοιο ραντεβού;