despoinamagicmilf
Call-Girl
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2024
- Like
- 11.319
Φιλάκια πολλά το φιλαράκι σου η Δεσποιναρα σας..
Καλό Σάββατο β σου εύχομαι
καλο ΣΚ Δεσποιναρα μας!!
Σπύρο μου καλημέρα μόλις βγάλαμε νέες φοτο και σκέφτηκα εσύ να δύο ✌ για σένα η πρώτες μου αφιερωμένες για σενα..![]()
Φιλάκια πολλά το φιλαράκι σου η Δεσποιναρα σας..
Καλό Σάββατο β σου εύχομαι![]()
τι? μόνο αυτό είχες να πεις???????καλο ΣΚ Δεσποιναρα μας!!

Μην τρελενεσαι εσύ Αστέρι μου γλυκό Ο ΣΠΎΡΟΣ λέει λίγα αλλά νοεί πολλά..τι? μόνο αυτό είχες να πεις???????![]()
Όλα τα στρινγκ μοιάζουν λίγο μεταξύ τους
ετσι!!ζητω οι κωλοιΌλα τα στρινγκ μοιάζουν λίγο μεταξύ τους
Είναι αυτό το κορδόνι που όταν μπαίνει ανάμεσα στο κωλαράκι σε θολώνει και λες ωχ!!!ποια κολαρα είναι αυτή?
Της Δέσποινας ή της Δανάης??Χαχαχαχα
Ζήτω τα στριγκακια!!!!!

Καποτε παραμεριζαμε τη κιλοτα να δουμε τη κωλαρα.Όλα τα στρινγκ μοιάζουν λίγο μεταξύ τους
Είναι αυτό το κορδόνι που όταν μπαίνει ανάμεσα στο κωλαράκι σε θολώνει και λες ωχ!!!ποια κολαρα είναι αυτή?
Ζήτω τα στριγκακια!!!!!
Δειξε μου το στριγκακι σου να σου πω ποιας κωλαρας ειναι!Όλα τα στρινγκ μοιάζουν λίγο μεταξύ τους
Ζήτω τα στριγκακια!!!!!
Μαλο ψωνίζουμε στο ειδο μαγαζί ή εχουμε το ειδιο γούστο με το κοριτσάκι μας..
ετσι!!ζητω οι κωλοι![]()
βγαινει γρηγορα αυτοΈτσι Σπύρο μου ζητώ τα κωλαράκια τα στριγκακια Αλλά και τα κορμάκι Σπύρο μου γιατί έχω φοράω Κορμάκι σημερα λέγετε αυτό απλά είναι Λεόπα..![]()
![]()
Θα στο μάθω και αυτό..βγαινει γρηγορα αυτο![]()
ετσι!!μαθε μου μπαλιτσα ΔεσποιναραΘα στο μάθω και αυτό..
Όταν είσαι καυλώμενος πολύ βγάνει..Όταν θέλεις να ταλεποριθεις βγενει άγρα και βασανιστικά είναι καθαρά η στιγμή και η καυλα μας που έχουμε και η ✌ δύο.. χαχαχα..τι σόι φίλη σου είμαι εκεί...
Όχι μόνο Μπαλίτσα Σπύρο μου αλλά και να μου τρύπας και τα δυχτα πρέπειετσι!!μαθε μου μπαλιτσα Δεσποιναρα
![]()
Εστί δώστου αέραΌχι μόνο Μπαλίτσα Σπύρο μου αλλά και να μου τρύπας και τα δυχτα πρέπειΑστέρι μου
![]()

Άργησε αλλά έγινε βλέπωθα αλλάξουν και τα banner
Kkkkkk....ώλαση!!!!Καλημέραααααα
Σήμερα(Σάββατο)είμαι διαθέσιμη από νωρίς!!
Έξαλλος είναι αυτός τα Σάββατα από νωρίςKkkkkk....ώλαση!!!!![]()