Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 80.460
- Πόντοι
- 12.056
στην επομενη θα παρω δυο για σιγουργια!Σπύρο μου είναι πολύ καλό ..
Της στο βουλώνεις και ισιχαζεις..![]()

στην επομενη θα παρω δυο για σιγουργια!Σπύρο μου είναι πολύ καλό ..
Της στο βουλώνεις και ισιχαζεις..![]()

Εται σε θέλω να είσαι πολύ φίλος μου..στην επομενη θα παρω δυο για σιγουργια!![]()
πολυ φιλη μου και εσυΕται σε θέλω να είσαι πολύ φίλος μου..![]()

πολυ ωραιο!!για κανε μια στροφηΣήμερα το ντύσιμό ήταν για ειδικά Αστεράκια![]()
τι λες Σπύρο μου δεν ειναι
![]()
![]()
πολυ ωραιο!!για κανε μια στροφη
παρα πολυ φιλη μουκαπος έτσι..![]()
Χαχαχα...Είδες ποσο φιλη σου ειμαι..
![]()

Έχει κωλαρα η άτιμη….Αλεξία
πωωωωωω.....υπάρχουν και τέτοια ε? Εχω μείνει πίσω...βασικά τα θυμομουν μαύρα...Αγάπη μου γλυκιά μπαλα την δένω στο στόμα και δεν μπορείς να φωνάξει και να μιλήσεις![]()
ΜΛΚ μου, κλαίω...Και δεν το ηξερα να παρω ενα τετοιο στην πρωην μουμου τα εκανε τσουρεκια απο την μουρμουρα της

ρε μλκ...δεν μας γαμάς?! Ότι ζητάς γίνεται?????πολυ ωραιο!!για κανε μια στροφη

εντωμεταξύ.....εγώ νόμιζα ότι είναι κολπικές μπίλιες (μπάλες) και απλά έχεις χάσει τις 2 στις άκρες και έμεινε οι μεσαία!!!Αγάπη μου γλυκιά μπαλα την δένω στο στόμα και δεν μπορείς να φωνάξει και να μιλήσεις![]()

Τελεία και παύλαΚαλό μήνα σεξοπαθιασμένα!!!
Διαθέσιμη απόψε Παρασκευή στις 19.30
εντωμεταξύ.....εγώ νόμιζα ότι είναι κολπικές μπίλιες (μπάλες) και απλά έχεις χάσει τις 2 στις άκρες και έμεινε οι μεσαία!!!
. Αστέρι μου γλυκό καλημέρα έχω και απ αυτά και έχω αλλά τόσα απλά στη φωτογράφιση είχαμε βάλει λίγα αν τα έβαζα όλα δεν θα έβαζα εμένα στη φωτογραφία χαχαχα και αυτο ΑστέριμουλέγεταιΛαγουδάκι ξέρειςπως Μπένι στη γυναίκαενα απο τα 3 σου δίνω για αυτο σου λεω αν τα έβαζα ολα δεν θα χωραγαεγω .
.Τι να κάνω έχω και εγώ την τρέλα μου σε Αξεσουάρ.ερωτηκα βοηθήματα.Εσωρουχα.Στολες και πολύ σεξ.Ρουχα..![]()
ΚαλημέρααααααΤελεία και παύλα
Δανάη είσαι καύλα..
ΩμπωμπωμπωΚαλημέραααααα
Σήμερα(Σάββατο)είμαι διαθέσιμη από νωρίς!!
Ωμπωμπωμπω