Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 60.659

Σοφία μας από αυτά που έχω βιώσει μαζί σου πιστεύω ότι το 99% από όλους μας εδώ δεν θα μπορεί να πάρει τα πόδια του μετά από ραντεβού μαζί σου.Σαν γυναίκες λίγο ναι! Βέβαια το παιδί ξέρει να επιλεγεί μπορώ να πω,γιατί αν επέτρεπε το γραφείο τα ντουο δεν θα είχε πόδια να φύγει από το δωμάτιο ❤![]()
Μμμ τι καυλα είσαι εσύ μωρό μου!! ΠολυθρονατοΚαλό μήνα σεξοπαθιασμένα!!!
Διαθέσιμη απόψε Παρασκευή στις 19.30
Χαίρομαι που σε κάνω να περνάς καλά, επίσης χαίρομαι που πάντα είσαι ευγενικός, καλό μήνα και φιλιά πολλά ❤❤Σοφία μας από αυτά που έχω βιώσει μαζί σου πιστεύω ότι το 99% από όλους μας εδώ δεν θα μπορεί να πάρει τα πόδια του μετά από ραντεβού μαζί σου.
Τα σέβη μου Ξανθιά Κόλαση !!!Σαν γυναίκες λίγο ναι! Βέβαια το παιδί ξέρει να επιλεγεί μπορώ να πω,γιατί αν επέτρεπε το γραφείο τα ντουο δεν θα είχε πόδια να φύγει από το δωμάτιο ❤![]()
Αλεξία
Καλό μηνα ΔέσποιναΑστεράκια![]()
μου γλυκά πάμε και σήμερα να μας πει καλά ο μηνα με της όμορφες τράπουλες και το μαγικό βαλιτσάκι της Δέσποιναρα σας μόνο για απόψε και μετά τα ξαναλέμε από Τρίτη αστεδια μου γλυκά..
![]()
Δεσποινάρα μας.... αυτό τι είναι????Αστεράκιαμου γλυκά πάμε και σήμερα να μας πει καλά ο μηνα με της όμορφες τράπουλες και το μαγικό βαλιτσάκι της Δέσποιναρα σας μόνο για απόψε και μετά τα ξαναλέμε από Τρίτη αστεδια μου γλυκά..
![]()

Μας γλενταει ολους το δεσποινακι

Αγάπη μου γλυκιά μπαλα την δένω στο στόμα και δεν μπορείς να φωνάξει και να μιλήσειςΔεσποινάρα μας.... αυτό τι είναι????
![]()
Και δεν το ηξερα να παρω ενα τετοιο στην πρωην μουΑγάπη μου γλυκιά μπαλα την δένω στο στόμα και δεν μπορείς να φωνάξει και να μιλήσεις![]()
Σπύρο μου είναι πολύ καλό ..Και δεν το ηξερα να παρω ενα τετοιο στην πρωην μουμου τα εκανε τσουρεκια απο την μουρμουρα της