hornyasfuck
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 40
- Like
- 42.082
- Πόντοι
- 27.946
Λάτρης του ωραίου!
Τό ὡραῖο δέν ἀρκεῖ ὅταν τὸ σερβίς εἶναι κακό...
Λάτρης του ωραίου!
Αλλα και η ομορφια εχει την χαρη τηςΤό ὡραῖο δέν ἀρκεῖ ὅταν τὸ σερβίς εἶναι κακό...

Χαχαχ μωρό μου σε ευχαριστω…..Τι κωλαρα είναι αυτή καύλα μου
Σε ευχαριστώ πολύ πάντα προσπαθώ το καλύτερο σε ότι κάνω και να μείνει ικανοποιημένος ο πελάτης εκτιμώ να μου σχολιάζουν κάποια πράγματα ώστε να τα διορθώνω αλλά εφόσον τα έχουμε πει μαζί αρκετές φορές πιστεύω ότι και εγώ είμαι πολύ πιο άνετη μαζί σου…..3 φορές την εχω δει. Και τις τρεις έφυγα με σκέψη αν το σερβίς ήταν διαφορετικό τι θα γινόταν.
Νο1 θα μπορούσε να ήταν αυτή η γυναίκα.
Θέλω να την πάρω πάλι. Με.την προσδοκία του κάτι καλύτερο. Με ανανεώνουν τέτοια κορμιά !
Εσυ το ξέρεις με βεβαιότητα από την οθόνη του υπολογιστή σου ε;Τό ὡραῖο δέν ἀρκεῖ ὅταν τὸ σερβίς εἶναι κακό...
Σε ευχαριστώ πολύ αγάπη σίγουρα χρειάζεται και η σωστή δουλειά για αυτό πάντα προσπαθώ για τα μωρά μου…..Αλλα και η ομορφια εχει την χαρη της![]()
Τι- σου στέλνουν και από τα εξωτερικά τον κωλο τους??πσσσσσ!international θα γινω![]()
Φυσικα!τις περναω castingΤι- σου στέλνουν και από τα εξωτερικά τον κωλο τους??![]()

Ωραίο το σούσι αλλά για μετά το φαγητό!Έχω μια σημαντική δουλειά....
Τό ὡραῖο δέν ἀρκεῖ ὅταν τὸ σερβίς εἶναι κακό...
@Spiros_73 έχεις καμία ενημέρωση από το control για κανένα ρομαντικό κωλο![]()

Προνομιούχο στους κώλουςΤί τὸν πέρασες ρέ σύ;! Γιά βυσματοῦχο;!![]()

πηρα αλλα δεν μιλανε λονδρεζικα@Spiros_73 έχεις καμία ενημέρωση από το control για κανένα ρομαντικό κωλο![]()

Τωρα ειδα το μηνυμα σου στο τηλεφωνητη μου Σπυρο μου..πηρα αλλα δεν μιλανε λονδρεζικα![]()
Τωρα ειδα το μηνυμα σου στο τηλεφωνητη μου Σπυρο μου..
Χαχαχα![]()

Κοινωνικό μήνυμα...@Spiros_73 έχεις καμία ενημέρωση από το control για κανένα ρομαντικό κωλο![]()
Ηθικό δίδαγμαΚοινωνικό μήνυμα...