Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 164.436
- Πόντοι
- 16.131

ειμαστε πολυ αδερφε

Γνήσια μέλη του bouΜουνί πάντως εδώ μέσα κάποιοι πρέπει να θέλουνε το πολύ μια φορά το εξάμηνο.

Ζαλίζομαιιιιιι!!!!!Σέξυ αγόρια μού, Πέμπτη και Παρασκευή διαθέσιμη από της 18:00![]()
Τρέλανε με, καύλωσε με. Νομίζω πως όλος ο κόσμος εδώ θέλει να το δει. Καύλωσε τους όλους να τραβάνε μαλακία.
Κάντο.
Δηλαδη λες να μη δείξει μουνάκιΝαι, για να τραβάμε μαλακια μπαίνουμε εδώ μέσα....
Χαχαχ θα το κάνω αγάπη μου όλα στην ώρα τους αφού τόσο το θες κανόνισε το από κοντά να βρεθούμε μπειμπι μην το αργείς !@Eliza magicgirls Θέλω να γαμηθούμε αυτή την εβδομάδα και θέλω να προετοιμαστώ. Αντί να δουλέυω πρωί πρωί, σκέφτομαι τί έχει να γίνει
Κώλο έχεις δείξει, βυζί επίσης. Πανέμορφαααααα!!!! Το μουνάκι σου όμως όχι.
Τρέλανε με, καύλωσε με. Νομίζω πως όλος ο κόσμος εδώ θέλει να το δει. Καύλωσε τους όλους να τραβάνε μαλακία.
Κάντο.
Χαχαχ σε εσένα θα τα δείξω όλαΔηλαδη λες να μη δείξει μουνάκι
Τα έχω δει ήδη όλα μεταφορικά και κυριολεκτικά και θέλω να τα ξαναδω. Δεν έχεις ιδέα πόσο σε γουστάρω. Και περισσότερο γουστάρω όταν σουφρώνεις τα χείλια σου από την καύλα. Κ Α Υ Λ ΑΧαχαχ σε εσένα θα τα δείξω όλα
Χαχαχ μωρό μου εσυ για πότε το βλέπεις ; Επίσης δεν σε θυμάμαι θύμισε μου αφού πέρασα τόσο καλά σίγουρα δεν θα ξεχνιέσαι αγάπηΤα έχω δει ήδη όλα μεταφορικά και κυριολεκτικά και θέλω να τα ξαναδω. Δεν έχεις ιδέα πόσο σε γουστάρω. Και περισσότερο γουστάρω όταν σουφρώνεις τα χείλια σου από την καύλα. Κ Α Υ Λ Α

Αγάπη…αγάπη ;Χαχαχ μωρό μου εσυ για πότε το βλέπεις ; Επίσης δεν σε θυμάμαι θύμισε μου αφού πέρασα τόσο καλά σίγουρα δεν θα ξεχνιέσαι αγάπη
Θα σου θυμίσω σε PMΧαχαχ μωρό μου εσυ για πότε το βλέπεις ; Επίσης δεν σε θυμάμαι θύμισε μου αφού πέρασα τόσο καλά σίγουρα δεν θα ξεχνιέσαι αγάπη
Οκαυ σε περιμένω τοτε χαχαχΘα σου θυμίσω σε PM
Ναι δεν το λέω καλά είναι η αλήθεια λίγοι όμως κοιτάνε αυτό οι περισσότεροι κοιτάνε άλλα στο ραντεβού μας αγάπη !Αγάπη…αγάπη ;
Ή απλά δεν μπορείς να πεις το «ρο» ;;;![]()
Δεν πέρασε ναι πάλι καλάΕίχε καλές σιτες και δεν πέρασε κανένα κουνούπι![]()