Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 60.659
Γαβ @Spiros_73 μου Γαβεξαλλη![]()
Γαβ @Spiros_73 μου Γαβεξαλλη![]()
Ο πορνοστάρ το ρόλο του κάνει, το καλύτερο σεξ γίνεται οταν υπάρχει χημεία στο ραντεβού...Πέρα από την πλάκα γνωρίζοντας και τις δυο σας (ξεχωριστά) πιατεύω ότι και πορνοστάρ δεν μπορεί να σας κάνει καλά.
Ετσι ακριβως..Ο πορνοστάρ το ρόλο του κάνει, το καλύτερο σεξ γίνεται οταν υπάρχει χημεία στο ραντεβού...
Εχοντας δει (ατομικα) και εσενα και την Δεσποινα οπου με αριστα το 10 ατομικα (χωρις υπερβολες) παιρνετε και οι δυο 11 , δεν θελω να φανταστω τι μπορει να κανετε μεταξυ σας σε ενα live !!!Με Δέσποινα κάνουμε ντουο από εποχή παλιό γραφείο, δυστυχώς πλέον δεν κάνουμε ( απόφαση γραφείου)

Αφου εισαι καυλααα.Γαβ @Spiros_73 μου Γαβ
![]()
Καλησπέρα μωράκια μου σήμερα μαζί σας από τις 6.30 η φωτό που ζητήσατε σας φιλώ παντού αγάπες
Να σε καλα αστερι μου γλυκο..Εχοντας δει (ατομικα) και εσενα και την Δεσποινα οπου με αριστα το 10 ατομικα (χωρις υπερβολες) παιρνετε και οι δυο 11 , δεν θελω να φανταστω τι μπορει να κανετε μεταξυ σας σε ενα live !!!
Υ.Γ. Κριμα απο την μια που δεν γινονται duo , καθως (περα απο σενα και την Δεσποινα) ετσι και εκαναν duo διαφοροι συνδυασμοι (δεν θα πω ονοματα) θα γινοταν πανικος!!! , αλλα οκ δεν πειραζει καθως οποιος εχει περασει καλα με την οποιαδηποτε θεωρω πως δεν θα το αλλαζε αυτο με τιποτα αλλο
![]()
Ελα μωρη Αεκαρα!![]()
καλησπερα αστερακια μου γλυκα απο σημερα και τεταρτη,πεμπτη και παρασκευη Διαθεσιμη απο της 18![]()
φιλακια πολλα το Δεσποινακι σας
![]()

Μου Αρεσει που βρισκεται ωραιες ΑτακεςΕλα μωρη Αεκαρα!![]()
Μου Αρεσει που βρισκεται ωραιες ΑτακεςΣπυρο μου..
Σας λατρευω Ολους σας αστερακι μου γλυκαΠάρε και άλλη μία:
Στης ψωλής μου το κεφάλι,
πιάσανε ξανά πονοκέφαλοι.
Και καλύτερο Depon,
το στόμα σου λοιπόν"!
Πολύ σωστό αυτό που έγραψες!!!Ο πορνοστάρ το ρόλο του κάνει, το καλύτερο σεξ γίνεται οταν υπάρχει χημεία στο ραντεβού...
Τι κωλος είναι αυτός ;;; με το που πληρωθω θα πάω για κατάθεση
Καλημέρα καύλες!!!!
Σήμερα διαθέσιμη από τις 16.00!!!
Η πίσω πόρτα της κολάσεως άνοιξε ή όχι ακόμα?Καλημέρα καύλες!!!!
Σήμερα διαθέσιμη από τις 16.00!!!
Ζήτω τα ροδάκινα!!!!![]()
Καλησπέρα μωράκια μου σήμερα μαζί σας από τις 6.30 η φωτό που ζητήσατε σας φιλώ παντού αγάπες
ΑμεεεεεεΗ πίσω πόρτα της κολάσεως άνοιξε ή όχι ακόμα?