AlexEasyRider
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 15.153
- Πόντοι
- 4.546
Χαχαχ δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είσαι για να μου λες συγκεκριμένα για γλύψιμο αλλά σε ευχαριστώ πολύ καλή συνέχεια
Γιατί έχεις θέμα (και) με το γλυψιμο..?
Χαχαχ δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είσαι για να μου λες συγκεκριμένα για γλύψιμο αλλά σε ευχαριστώ πολύ καλή συνέχεια
φωτια στα κοκκινα το κοριτσι μας ,σου παει κιολας![]()
![]()
Αστερακια μου γλυκα.![]()
Η χτεσινη μερα ητανε μεγαλη μερα και μεγαλη γιορτη για την παναγια μαςΚαι ενα χρονο που εκλεισα στη παρεα σας και κοριτση του ΜΑΓΟΥ
ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑ
![]()

Σε ευχαριστω πολ υ Αστερακι μου γλυκοφωτια στα κοκκινα το κοριτσι μας ,σου παει κιολας![]()
Για άλλη μια φορά να πω πόσο καβλα μουναρος καμαρωτος είσαι γυναικάρα μου![]()
![]()
Η χτεσινη μερα ητανε μεγαλη μερα και μεγαλη γιορτη για την παναγια μαςΚαι ενα χρονο που εκλεισα στη παρεα σας και κοριτση του ΜΑΓΟΥ
ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑ
![]()
Χρόνια πολλά Δέσποινα![]()
![]()
![]()
Για άλλη μια φορά να πω πόσο καβλα μουναρος καμαρωτος είσαι γυναικάρα μου
Σε ευχαριστω πολυ και σενα αστερακι μουΓια άλλη μια φορά να πω πόσο καβλα μουναρος καμαρωτος είσαι γυναικάρα μου
Θα με ευχαριστήσεις όταν βρεθούμε μόλις κατέβω Αθήνα και ξεσκιστουμε στο πήδημα μωρό μου πρόστυχο.Σε ευχαριστω πολυ και σενα αστερακι μου![]()
Σε ευχαριστω πολυ αστερι μου γλυκοΧρόνια πολλά Δέσποινα
Τωρα την να πω αστερι μου γλυκοΜεγάλη μπάλα η Δέσποινα, βγάζει νοκ άουτ και πάρα πολύ έμπειρους μύστες!
Θα με ευχαριστήσεις όταν βρεθούμε μόλις κατέβω Αθήνα και ξεσκιστουμε στο πήδημα μωρό μου πρόστυχο.
Σε ευχαριστω πολυ αστερι μου γλυκο
Τωρα την να πω αστερι μου γλυκοΑπλα γουσταρο τρελα και οσοι με γνωριζουν απο κοντα αυτοματα περνανε καλα μαζι μου
Σε ευχαριστω και σενα αστερι μου γλυκο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Είσαι μια χαρά κουκλάρα, κι πολύ εντάξει άτομο.
Παίζεις σε δυνατούς αλλά και πιο χαλαρούς ρυθμούς, οπότε όλα ταμάμ, απίθανο κάποιος να μην μείνει ικανοποιημένος, από ραντεβού μαζί σου.
Πώς περνάνε τα αγόρια μού? Θάλασσα η σπίτι με κλιματιστικό?![]()

Έρωτα γλυκό μαζί μου? Είσαι σίγουρος?Γύρνα σοφία,έχω κάνει τάμα στη παναγιά πως θα κάνουμε έρωτα γλυκό πριν φύγει ο αύγουστος
Θα χρειαστούμε σίγουρα κλιματιστικό τώρα...Πώς περνάνε τα αγόρια μού? Θάλασσα η σπίτι με κλιματιστικό?![]()