Eros82
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 64
- Like
- 20.502
- Πόντοι
- 13.636
Όλες τους δεχεται η Δέσποινα!Μόνο δυνατούς παίκτες δέχεσαι; Αδύναμους όχι;
Όλες τους δεχεται η Δέσποινα!Μόνο δυνατούς παίκτες δέχεσαι; Αδύναμους όχι;
Παντα βαζω τετοια φοτογραφιες και πολες αλλες που για μενα σημεσια εχει αυτο που βλεπετε στη φοντο μου αυτο να ειναι οταν με δυντε απο κοντα..Να βάζεις έτσι τέτοια φωτογραφίες![]()
Αστερι μου γλυκο για μενα ολοι σας εισαστε δυνατη παιχτες και τους Αδυνα μους τους κανο δυνατους να ξερεις με το δικο μου τροπο ομωςΜόνο δυνατούς παίκτες δέχεσαι; Αδύναμους όχι;
Αστερακι μου γλυκο σε ευχαριστω πολυ που απαντησες για μενα.Εσυ ξερεις καλυτερα που με γνωρισε αν η Δεσποινα σας Αδυναμους η δυνατους παιχτες Δεχεται και πως περνανε στο ραντεβου μαςΌλες τους δεχεται η Δέσποινα!
Kερνας κρεμπιεδες;Για να ξερουμε..Τα σημερινά είναι κλεισμένα, ελπίζω με ρομαντικούς![]()
Σε σένα τίποτα....Kερνας κρεμπιεδες;Για να ξερουμε..
Νέες φωτός;Να σαι καλά αγόρι μου
Ελίζα απο ποτέ θα είναι;Καλησπέρα διαθέσιμες σήμερα Τζένη Δανάη Αλεξία Δέσποινα Άννα λολίτα
Ναι αμε θα ανεβάσωΝέες φωτός;
Αύριο είμαι αγάπηΕλίζα απο ποτέ θα είναι;
Προβολή συνημμένου 1213863 Αστερακια μου γλυκα καλο βραδυ να μου εχετε ολοι σαςΚαι Αυριο διαθεσιμη απο 18.
Με δυνατους και σταθερους παιχτες
![]()
Η Νέμεσις είναι η θεά και προσωποποίηση της τιμωρίας για το αμάρτημα της ύβρεως, δηλαδή της αλαζονείας ενώπιον των Θεών.Η Νέμεσις στα 280 ποια είναι ?