Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 60.659
❤❤Καλησπερα μωρο μου εσυ
Σε ευχαριστω που με προλαβες.
Εισαι το αλλο μου μισω αγαπη![]()
❤❤Καλησπερα μωρο μου εσυ
Σε ευχαριστω που με προλαβες.
Εισαι το αλλο μου μισω αγαπη![]()
Μίλα της βρώμικα!Καλησπέρα! Ἔ ὄχι καί.... μπρουτάλ.... Ὡς κομπλιμέντο τό λέω![]()
Α ωριαίες πληροφορίες για να βγάλω γουστα στην επόμενη συνάντησηΙδικά το καριολα στο σεξ... με τρελαίνει...
Κυριε καθηγητα η λεξη πουτανα ειναι απρεπης θα επρεπε να δειχνεται σεβασμο στις κοπελες και στο επαγγελμα τουςα) Δηλ. ἐδῶ δέν ἀπαντᾶς στὰ προσωπικά μηνύματα; Καί αὐτά εἶναι emailβ) Ἔ ναί, ἐσεῖς οἱ πουτάνες περνᾶτε... ἄλλες ἐξετάσεις
![]()

ειδικά όταν γυρνάς βίντεο κ καρφώνεσαι στη πουτσα...πολύ μου έλειψε αυτό καριολα θεϊκή μιλφαρα!Ιδικά το καριολα στο σεξ... με τρελαίνει...
Φουλ επιθεση @ΔανάηMagic είναι f 16καποια προσφατη εμπειρια με δαναη υπαρχει?
Πάλι ρομαντισμό ξεχειλίζουν οι ροζ τρυπουλες σου εσένα??Ιδικά το καριολα στο σεξ... με τρελαίνει...
Που βρίσκεται όμως;Φουλ επιθεση @ΔανάηMagic είναι f 16
Έτσι θέλω να σου δώσω τη θεϊκή μου πουτσα στο στομαΚαλημερα Αστερακια μου γλυκα ομορφο Σαββατοκυριακο να εχουμε ολοι μας.Και σημερα και αυριο Διαθεσιμη απο της 17μ.μ Μεχρι το βραδυ για να εχουμε ομορφες στιγμες μαζι μου και καλους παικτες σας εσας γλυκα μου Αστερακια![]()
![]()
Μμμμ...Μου αρεσει πολυ αυτο που εγραψε αστερι μουΈτσι θέλω να σου δώσω τη θεϊκή μου πουτσα στο στομα
Δεμένη και υποταγμένη
Όπως αρμόζει σε μια θνητή
Σε λίγες ημέρες θα κατέβω απ τον ΌλυμποΜμμμ...Μου αρεσει πολυ αυτο που εγραψε αστερι μου![]()
Υπερβολές....Σε λίγες ημέρες θα κατέβω απ τον Όλυμπο
Και θα έρθω να σε δω
Και να σε ξεσκίσω απ όλες τις τρύπες με το θεϊκό μου πουτσο
Είσαι στη λίστα να ξέρειςΥπερβολές....
Αγόρια είστε υπέροχαωραια. @ΔανάηMagic ή @Sofia_Magic ομως? εδω σε θελω!