Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 80.227
- Πόντοι
- 12.056
χαχαχα το θελω!!Μη μου μιλάς για μύδι....
χαχαχα το θελω!!Μη μου μιλάς για μύδι....
Μόνο Ροζχαχαχα το θελω!!
Αν λεει Ναι η Λαρα μου.Νομίζω πως εμείς οι δύο πρέπει να κάνουμε μια κουβέντα.... @Sofia_Magic τι λες και εσύ?
Εισαι πολυ φιλος μου τεκικαΚαι εμεις γουσταρουμε που γουσταρεις κωλους!![]()
Πρέπει να σου εξομολογηθώ πως είμαι παρθένος, θα ήθελα να μου φερθείς με στοργή...Αν λεει Ναι η Λαρα μου.
Τοτε να την κανουμε SliverAries![]()
Μη λες ψέματα....Θέλεις Κωλο σαν όλα τα αγόρια του φόρουμ...Πρέπει να σου εξομολογηθώ πως είμαι παρθένος, θα ήθελα να μου φερθείς με στοργή...
Μην φοβασε τα εχω παρα πολυ καλα με τους παρθενους.Πρέπει να σου εξομολογηθώ πως είμαι παρθένος, θα ήθελα να μου φερθείς με στοργή...
Απαπαπαπα τέτοια πράγματα του διαβόλου εγώ....Μη λες ψέματα....Θέλεις Κωλο σαν όλα τα αγόρια του φόρουμ...
Τι γλυκιά... Μην ακούς την φίλη σου, εγώ είμαι διαφορετικός, έχω αγνές προθέσειςΜην φοβασε τα εχω παρα πολυ καλα με τους παρθενους.
Θα σου φερθω ετσι που θα θελεις κιαλο αστερακι μου γλυκο![]()
Μμμ....Λες και ψεματακιαι Εσυ αστερακι μουΜη λες ψέματα....Θέλεις Κωλο σαν όλα τα αγόρια του φόρουμ...
Και εγω εχω καλο μου καλες και πολυ αγνες προθεσεις και αφου σου αρεσει κωλο τοτε παμε για καλημερα για σενα Αστερι μου γιατι ειμαι πολυ φιλη και εγω με σαςΤι γλυκιά... Μην ακούς την φίλη σου, εγώ είμαι διαφορετικός, έχω αγνές προθέσεις![]()
Πήγε 10 το πρωί ας τον παίξουμεΚαι εγω εχω καλο μου καλες και πολυ αγνες προθεσεις και αφου σου αρεσει κωλο τοτε παμε για καλημερα για σενα Αστερι μου γιατι ειμαι πολυ φιλη και εγω με σας![]()
![]()

Δωσε πρωι πρωι....
Αστερακια μου γλυκα να μου εχετε μια ομορφη καλημερα και ενα γλυκο Σαββατο βραδο![]()
Για σημερα δεν θα ειμαι στη παρεα σας
Απο αυριο θα ειμαι διαθεσιμη 17μ.μ
Με 21 το βραδυΣας περιμενο Αυριο με δυματους παιχτες οπως παντα
Σπιρο μου για σενα η φοντο μου με την κωλαρα μου γιατι ειμαι πολυ φιλη σου![]()
Καλημέρα.Ωραια πάντως και η φωτό με μόνο το string
Αστερακια μου γλυκα να μου εχετε μια ομορφη καλημερα και ενα γλυκο Σαββατο βραδο![]()
Για σημερα δεν θα ειμαι στη παρεα σας
Απο αυριο θα ειμαι διαθεσιμη 17μ.μ
Με 21 το βραδυΣας περιμενο Αυριο με δυματους παιχτες οπως παντα
Σπιρο μου για σενα η φοντο μου με την κωλαρα μου γιατι ειμαι πολυ φιλη σου![]()
Αστερακι μου γλυκο.Ω ρε Δέσποινα με την κωλαρα σου πρωί μαλακιζομαστε στο μπάνιο ρε καβλα με 40 βαθμους