Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 80.264
- Πόντοι
- 12.056
Οταν μιλαμε για κωλους εδω δεν παιζουμεΩπα και αφιερωση![]()

Οταν μιλαμε για κωλους εδω δεν παιζουμεΩπα και αφιερωση![]()

Όταν εμφανίζεται ο κωλος της ρομαντικής μόνο τον παιζουμεΟταν μιλαμε για κωλους εδω δεν παιζουμε![]()

Γαμιόλα μας καυλωσες πάλι
Καλημερα Αστερακια μου να μου εχετε μια ομορφη μερα και σημερα και ενα τρελο ΠαρασκευωΣαββατοκυριακο ολοι σας και σημερα ωρες διαθεσιμη απο την 18μ.μ![]()
spiros για σενα κωλαρακι πρωινο![]()
Κανένα βιντεάκι αθώο να μου στέλνεται που και που...Όταν εμφανίζεται ο κωλος της ρομαντικής μόνο τον παιζουμε![]()
Γύρνα εσύ στις επάλξεις και θα το δεις live...Κανένα βιντεάκι αθώο να μου στέλνεται που και που...
Ξέρω τι ( Κωλο) θέλεις...Γύρνα εσύ στις επάλξεις και θα το δεις live...![]()
ΩΝΣΓ!Ψηλά τα χέρια με τα ανοιχτά τα κωλομέρια
Καλή,όρεξη,αγόρια!!!!
Καυλιάρα νομίζω καλύτερο.Γαμιόλα μας καυλωσες πάλι
Σωστός φίλε, παρασύρθηκα από την ομορφιά της..Καυλιάρα νομίζω καλύτερο.
Ας είμαστε και λίγο κύριοι, στο φόρουμ εδώ τουλάχιστον.
Τι κάνουν τα αγόρια μού? Για την εβδομάδα αυτή Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή διαθέσιμη από της 18:00 ( λεω) φιλιά πολλά και παντού![]()
Τι κάνουν τα μωρά μου? Βυζο_λατρεις! Λόγο ( περίοδο) δεν θα δουλεύω αυτήν την εβδομάδα, από την επόμενη μαζί! Φιλιά πολλά και παντού![]()
Καλό τριήμερο αγάπες μου! Με μπόλικο ποιοτικό σεξ και λιγότερα κουνούπια εύχομαι....![]()
Αγαπώ τα αγόρια μού και τα προσέχω, εδώ και από κοντά! Σε φιλώ γλυκάΕβδομαδιαίο υλικό για επεξεργασία από την μεγαλύτερα ΚΑΥΛΑΡΑ της υφηλίου @Sofia_Magic με την θεσπέσια ΚΩΛΑΡΑ...
Εμείς να δεις πόσο σε προσέχουμε..τα υπόλοιπα από κοντά θηλυκάρα soon.....Αγαπώ τα αγόρια μού και τα προσέχω, εδώ και από κοντά! Σε φιλώ γλυκά![]()
Καλως την!!Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή μετά τις 18.00
Κ.υπουργε μου πολλοι κωλοι σημερα!Η υπουργική μου ιδιότητα εγκρίνει το κάλλος σου!
Υπολογιζε με σαν ψηφοφορο σουΑς όψεται το "κωλοσχέδιο" που πέρασε πρόσφατα χάρη σε ενέργειες μου

Πατουσαρες και κωλαρα για παιχνιδιΚαλό τριήμερο αγάπες μου! Με μπόλικο ποιοτικό σεξ και λιγότερα κουνούπια εύχομαι....![]()
Εχει μεγαλη καρδια η σοφια.Την καρδιά στην στρινγκαρα δεν θα την σχολιάσει κάνεις?