Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.202
- Πόντοι
- 2.836
Η ρομαντικιαΠοια ειναι η platinum![]()
Η ρομαντικιαΠοια ειναι η platinum![]()
Και δεν ειναι σιγουρα μια ξανθια με καρε μαλλι (η παικτρια που λειπει)?Τζενη , Δέσποινα , Βίκυ , δαναη μας βομβάρδισαν ανελέητα να μας καυλωστον Σάββατο βράδυ …. Λείπει βέβαια μια βασική παίκτρια ….

Δεν πιστευω να εννοεις τον σπαλιαρα κ εσυ;Μιαου!!!!
Το μουνί μου χρειάζεται ένα θηριοδαμαστή!!!!!
Θα παρω την βοηθεια του κοινου!κολλησαΗ ρομαντικια![]()
Δειξε το μουνι σου το ατιθασο.Μιαου!!!!
Το μουνί μου χρειάζεται ένα θηριοδαμαστή!!!!!
Τη ξανθιά λέω και εγώ …σίγουρα από κοντά είναι καλύτερες όλες τουλάχιστο οι τρεις που έχω συναντήσει αλλά μιας και δε μπορούμε να τις βλέπουμε συνέχεια αρκούμαστε με καμία φωτό που και που να θυμόμαστε όμορφες στιγμές που ζήσαμε . Δέσποινα και τζενη δε έχω εικόνα από κοντά γιατί δε έχει τύχει ακόμα αλλά θα το ήθελα να τις γνωρίσω στο μέλλονΚαι δεν ειναι σιγουρα μια ξανθια με καρε μαλλι (η παικτρια που λειπει)?
Υ.Γ. Κατα τα αλλα οι φωτο (και τα βιντεο )παροτι ειναι οντως ωραια αντικειμενικα ειναι λιγα για να περιγραψουν την πραγματικη εικονα των Δεσποινα, Βικυ και Δαναη (μαζι με την βασικη παικτρια) καθως οτι ειναι απλα απο αλλο πλανητη δεν μπορεις να το περιγραψεις μεσα απο μια εικονα (ειμαι 100% σιγουρος πως οποις συναντησε καποια απο αυτες η και τις 3 απλα συμφωνει)
Υ.Γ. Την Τζενη δεν την ανεφερα καθως παροτι φαινεται πολυ ωραια κοπελα δεν την εχω δει (ναι μεν με ενδιαφερει , απλα δεν εχει τυχει βασικα ) και δεν εχω αποψη
![]()
Καυλωσαμε με τα ανοιχτα ποδια σου και το γλυκο μουνακι σου.Τι γίνεται μωράκια δεν σας βλεπω καυλωμενους σήμερα
Ναι γιατί είστε λίγο πεσμένη σήμεραΤζενη , Δέσποινα , Βίκυ , δαναη μας βομβάρδισαν ανελέητα να μας καυλωσουν Σάββατο βράδυ …. Λείπει βέβαια μια βασική παίκτρια ….
Μουνόχειλα για γλυψιμο και εσύ!Τι γίνεται μωράκια δεν σας βλεπω καυλωμενους σήμερα
Σε ευχαριστούμε πάντως όλοι και εγώ προσωπικά και ας μη σε ξέρω . Νομίζω έκανες και τη αρχή σήμεραΝαι γιατί είστε λίγο πεσμένη σήμερα
Ετσι ακριβως λειπει η θεααα μου.Τζενη , Δέσποινα , Βίκυ , δαναη μας βομβάρδισαν ανελέητα να μας καυλωσουν Σάββατο βράδυ …. Λείπει βέβαια μια βασική παίκτρια ….
Παρτο καύλα!!!!Δειξε το μουνι σου το ατιθασο
Σκοτεινό λίγο βέβαια το βίντεο …..Παρτο καύλα!!!!
Μουσκεμένο!!!!
Δεν το καταλαβαΤη ξανθιά λέω και εγώ …
Αν αναφερεσαι στην Σοφια , την Βικυ και την Δαναη απλα συμφωνουμε (βασικα οπως εγραψα στο προηγουμενο ποστ μου οποιος ειδε την Σοφια και τις με τις αλλες 3 η καποια/ες εξαφτων απλα συμφωνει)σίγουρα από κοντά είναι καλύτερες όλες τουλάχιστο οι τρεις που έχω συναντήσει
Ειναι και αυτο μια (σωστη) αποψηαλλά μιας και δε μπορούμε να τις βλέπουμε συνέχεια αρκούμαστε με καμία φωτό που και που να θυμόμαστε όμορφες στιγμές που ζήσαμε .
Μακαρι να δει οποια θες και σε ενδιαφερει(οχι μονο εσυ αλλα και οποιονδηποτε μηστης) ειτε απο το magic ειτε γενικαΔέσποινα και τζενη δε έχω εικόνα από κοντά γιατί δε έχει τύχει ακόμα αλλά θα το ήθελα να τις γνωρίσω στο μέλλον

Ναι σε αυτές τις τρεις αναφέρθηκα από αυτές που έχω πάρει και δουλεύουν ακόμα στο γραφείο αυτή τη στιγμή είναι οι καλύτερες . Θέλω να αξιωθώ να πάρω και τις άλλες δυο όμως έχω ακούσει καλά λόγιαΔεν το καταλαβα
Αν αναφερεσαι στην Σοφια , την Βικυ και την Δαναη απλα συμφωνουμε (βασικα οπως εγραψα στο προηγουμενο ποστ μου οποιος ειδε την Σοφια και τις με τις αλλες 3 η καποια/ες εξαφτων απλα συμφωνει)
Ειναι και αυτο μια αποψη
Μακαρι να δει οποια θες και σε ενδιαφερει(οχι μονο εσυ αλλα και οποιονδηποτε μηστης) ειτε απο το magic ειτε γενικα
![]()
ΝυχτωσεεεεΣκοτεινό λίγο βέβαια το βίντεο …..
βγαινει και σε κωλο αυτοΠαρτο καύλα!!!!
Μουσκεμένο!!!!
Ευχαριστώ καυλα μουΑστερι μου σου στερνω τα φιλακια μου ξερεις που![]()
![]()
Να σου γαμησω.............Παρτο καύλα!!!!
Μουσκεμένο!!!!
Ετσι ακριβως λειπει η θεααα μου.
Λειπει η θεα Σοφια![]()