Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 80.469
- Πόντοι
- 12.056
Ποτεεεεεεε!!!κωλο ειπεςἈμάν πιά! Ξεκόλλα πιά ἀπ'τὸν κῶλο!
Ποτεεεεεεε!!!κωλο ειπεςἈμάν πιά! Ξεκόλλα πιά ἀπ'τὸν κῶλο!
Υποσχομαι οτι θα δω μονο το τραγουδι!
Κωωωματαρα!!Έρωτα μού αγιατρευτε και καημε μου μεγάλε, ιστορία μου όμορφη της ζωής μου φινάλε...Έρωτα μου παραξενε μακριά σου δεν κανω....
Με νόημα...Κωωωματαρα!!
Από τα βάθη της καρδιάς μου η Αφιέρωση...Με νόημα...
Κωωωματαρα!!
Με νόημα...
Από τα βάθη της καρδιάς μου η Αφιέρωση...
ΧαχαχαχαχαχαχαχΚαταλάβαμε... Καταλάβαμε!
Εσύ μην κοιτάς είσαι νορμάλ...Καταλάβαμε... Καταλάβαμε!

Ορεεεεεεε μια κωλάραααααααααααααααΈρωτα μού αγιατρευτε και καημε μου μεγάλε, ιστορία μου όμορφη της ζωής μου φινάλε...Έρωτα μου παραξενε μακριά σου δεν κανω....
Ετσι ακριβως μωρο να μου λειπει το βισηνοΔεν στην δίνουμε την Δέσποινα λειπαμε...
Βάλε και εσύ ένα τραγούδι βαθύ με νόημα όπως η φίλη σουΕτσι ακριβως μωρο να μου λειπει το βισηνοΟπως λενε στο χωριο μου.
Χαχαχα
Έρωτα μού αγιατρευτε και καημε μου μεγάλε, ιστορία μου όμορφη της ζωής μου φινάλε...Έρωτα μου παραξενε μακριά σου δεν κανω....
Αστερι ητανε το επομενω νοημα που θα εκσνα αλλα θελω σημερα να κοιταζουμε της φιλης μου.Βάλε και εσύ ένα τραγούδι βαθύ με νόημα όπως η φίλη σου![]()
Μπορει!Την κρατάς για να την γλύφεις εσύ??![]()
Καλοοοο χαχαχαΜπορει!
Α Δέσποινα εδώ δεν έχουμε τέτοιο θέμα, όποια θέλει ανεβάζει, εξάλλου εγώ τραγούδι έβαλα...Αστερι ητανε το επομενω νοημα που θα εκσνα αλλα θελω σημερα να κοιταζουμε της φιλης μου.
Της θεαααα μου.
Αυριο το δικο μου βαθυ νοημα.
Χαχαχα![]()
Αγαπη μου γλυκιαΑ Δέσποινα εδώ δεν έχουμε τέτοιο θέμα, όποια θέλει ανεβάζει, εξάλλου εγώ τραγούδι έβαλα...
Οι πύλες του παραδείσου!Έρωτα μού αγιατρευτε και καημε μου μεγάλε, ιστορία μου όμορφη της ζωής μου φινάλε...Έρωτα μου παραξενε μακριά σου δεν κανω....
ποιο τραγουδι ειναι αυτοΟι πύλες του παραδείσου!
Έρωτα μού αγιατρευτε και καημε μου μεγάλε, ιστορία μου όμορφη της ζωής μου φινάλε...Έρωτα μου παραξενε μακριά σου δεν κανω....
Κωωωματαρα!!