Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 80.460
- Πόντοι
- 12.056
Οχι!αυτη που γραφεις ειναι αυτη που τις εχει παρει ολες!η μουσιτσα ειναι το γουαουΗ wet pussy... Είναι...never lies...![]()
Οχι!αυτη που γραφεις ειναι αυτη που τις εχει παρει ολες!η μουσιτσα ειναι το γουαουΗ wet pussy... Είναι...never lies...![]()
Οχι!αυτη που γραφεις ειναι αυτη που τις εχει παρει ολες!η μουσιτσα ειναι το γουαου![]()
Η δεσποινις σοφια ειναι ο εξολοθρευτης!η μουσιτσα…..ειναι η μουσιτσα
Χαστούκι Στην Λαρα σουΒλεποντας αυτο αγαπες μου τι θα θελατε να μου κσνετε![]()
Βλεποντας αυτο αγαπες μου τι θα θελατε να μου κσνετε![]()
Γιατί δεν σας αφήνουν να γλειφτειτε???Χαστούκι Στην Λαρα σου![]()

Μη μας αρέσει περισσότερο από πίπα και δεν πάμε δουλειά μετά...Γιατί δεν σας αφήνουν να γλειφτειτε???![]()
Πως ειπατεΜη μας αρέσει περισσότερο από πίπα και δεν πάμε δουλειά μετά...
Εγώ φεύγω θα παιχτεί μαλακιαΜη μας αρέσει περισσότερο από πίπα και δεν πάμε δουλειά μετά...
Βλεποντας αυτο αγαπες μου τι θα θελατε να μου κσνετε![]()

Αν και λάτρεις των μικρότερων σε ηλικία κοριτσιών εδώ θέλει πολύ ντογκι η φάσηΒλεποντας αυτο αγαπες μου τι θα θελατε να μου κσνετε![]()
Κι εμείς το φανταζόμαστε!!..Έξαλλη Σήμερα η Δέσποινα, την φαντάζομαι να με κυνηγάει με το στραπον της...
Γερή να είσαι και εσύ και ο κωλος σου ..να γιορτάζουμε κάθε χρόνο αυτή την μερα μιας και μας βοηθας..Χρόνια πολλά παιδιά και του χρόνου με υγεία!

Σκίσιμο και μόνο σκίσιμοΒλεποντας αυτο αγαπες μου τι θα θελατε να μου κσνετε![]()
Δεν άντεξες την στρινγκια και είπες να την βγάλεις???θα πας μπροστά εσύ μια μέρα με το πίσω σου..Καλο βραδυ Αστερακια μου.![]()
Τα λεμε παλυ απο πεμπτη στη ιδιες ωρες παντα 18μ.μ

Μιλας με γριφους γεροντα@ΔανάηMagic μας εγκατελειψε?