Διαγραμμένο μέλος 222301
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.202
- Πόντοι
- 2.836
Άμα σε πειράξουν βάλε μια φωνή...θα ερθω να βλεπω!θα ειμαι ησυχος![]()

Άμα σε πειράξουν βάλε μια φωνή...θα ερθω να βλεπω!θα ειμαι ησυχος![]()

Ποσο ησυχος θα εισαι spirosθα ερθω να βλεπω!θα ειμαι ησυχος![]()
κυριος Δεσποινα μου!κραταω τον λογο μου εκτος και εαν μου την πεσετε εσεις!Ποσο ησυχος θα εισαι spiros![]()
Τοτε spiro mou πρεπει να σε δωκυριος Δεσποινα μου!κραταω τον λογο μου εκτος και εαν μου την πεσετε εσεις!![]()
δεσποινα μου πρεπει να ξερεις οτι το μεσο μελος του μπου!εχει εμφανιση Σπαλιαρα και επιδοσεις κομπερσερ!δεχομαιΤοτε spiro mou πρεπει να σε δω
Σε προκαλω να το δοκημασουμε![]()

Τοτε spiro mou πρεπει να σε δω
Να σε δω πόσο φρόνιμος θα είσαι όταν ξεκινήσει να χτυπιέται και μπροστά σουΤοτε spiro mou πρεπει να σε δω

Ειμαι σεβαστος!θα σεβονταιΝα σε δω πόσο φρόνιμος θα είσαι όταν ξεκινήσει να χτυπιέται και μπροστά σου![]()

Αγαπητε μου spiro mou αν ισχυει αυτο τοτε γουσταρο πολυ.δεσποινα μου πρεπει να ξερεις οτι το μεσο μελος του μπου!εχει εμφανιση Σπαλιαρα και επιδοσεις κομπερσερ!δεχομαι![]()
Τι να κλασει ο γιαννακης μπροστα μας!και ποιο μελος του μπου ειναι;το ν εβγαλες offΑγαπητε μου spiro mou αν ισχυει αυτο τοτε γουσταρο πολυ.
Και σε αυτο το κοματι ενα θα σου πω ειμαι μια απο της 4000χιλιαδες γυναικες που εχει παει ο κυρ.Γιαννακη μας..
Αρα αυτο θα σε σηκρινο αν του μιαζη χαχαχα![]()
Δεν εχει βγει ακομα off.Τι να κλασει ο γιαννακης μπροστα μας!και ποιο μελος του μπου ειναι;το ν εβγαλες off
Έξαλλη Σήμερα η Δέσποινα, την φαντάζομαι να με κυνηγάει με το στραπον της...Τι να κλασει ο γιαννακης μπροστα μας!και ποιο μελος του μπου ειναι;το ν εβγαλες off
Έξαλλη Σήμερα η Δέσποινα, την φαντάζομαι να με κυνηγάει με το στραπον της...
Αγαπη μου γλυκια οχι εσενα.Έξαλλη Σήμερα η Δέσποινα, την φαντάζομαι να με κυνηγάει με το στραπον της...
Εξαλλη ειπεςΈξαλλη Σήμερα η Δέσποινα, την φαντάζομαι να με κυνηγάει με το στραπον της...
Κοριτσια.... βλεπω μεγαλη χημεια μεταξυ σας που ειναι κ το πρωτο συστατικο της επιτυχημενης συνταγης... Της απολυτης καυλας καλυτερα να το πω... Δεσποινα Καυλιαρα... Οταν αρχιζεις κ αναβεις ειναι το καλυτερο σου... Κ οταν παρεις φωτια ακου.... Μια βουτια στο jacuzziΑγαπη μου γλυκια οχι εσενα.
Ποτε.
Αλλα δεν ξερω σε ραντευου την θα γινει μετα και πως θα βγαλω ολο αυο φοτια χαχαχα![]()
Αγαπη μου εσυ πως με ξερεις τελικαΚοριτσια.... βλεπω μεγαλη χημεια μεταξυ σας που ειναι κ το πρωτο συστατικο της επιτυχημενης συνταγης... Της απολυτης καυλας καλυτερα να το πω... Δεσποινα Καυλιαρα... Οταν αρχιζεις κ αναβεις ειναι το καλυτερο σου... Κ οταν παρεις φωτια ακου.... Μια βουτια στο jacuzzi![]()
Μια χαρά κρατιέμαι ακόμα.Σε τιποτα δεν κανεις λαθος ....
Αντεχεις ????