magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 68.568
Διαθέσιμες σήμερα βίκυ Αφροδίτη Δανάη βικτώρια νίκη Τζένη Δέσποινα ισιδώρα
Μας παίζει μπαλίτσα με καλυμμένες τις ρογες δεν μας τα πέταξε όλα ξεκάθαρα. Σαν να μας λέει αν είστε καλά παιδιά θα έχει και πάρτ 2 @ΔανάηMagicΜμμμμμ αμεεεεεε!!!!!!
Είπαμε τα Σάββατα είναι η μέρα φωτογραφίαςκαποια στιγμη πρεπει να καλωσορισουμε και official την @Vickymagic μας!![]()
Ετσι μωρο μου δυνατο παιχνηδη θελω απο σεναΕίπαμε τα Σάββατα είναι η μέρα φωτογραφίας
Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους άντρακλες για το ερχόμενο Σάββατο στις 21:00 εδώ στο νήμα του magic θα ανέβει μια δυνατή φωτο έκπληξη!! Μεινετε συντονισμενοι![]()
Έχω βάλει ήδη ειδοποίηση 20.59Είπαμε τα Σάββατα είναι η μέρα φωτογραφίας
Ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους άντρακλες για το ερχόμενο Σάββατο στις 21:00 εδώ στο νήμα του magic θα ανέβει μια δυνατή φωτο έκπληξη!! Μεινετε συντονισμενοι![]()
θα φαμε γλαρο μεχρι το σαββατοΈχω βάλει ήδη ειδοποίηση 20.59

Μέχρι να ρθει το Σάββατο @Sofia_Magic δε μας ανεβάζεις κανένα κωλαρακι μας έχεις αφήσει νηστικούς μέρες ….θα φαμε γλαρο μεχρι το σαββατο![]()
Και καυλωμενοιΕίπαμε τα Σάββατα είναι η μέρα φωτογραφίας
Σωστή σκέψη...Μέχρι να ρθει το Σάββατο @Sofia_Magic δε μας ανεβάζεις κανένα κωλαρακι μας έχεις αφήσει νηστικούς μέρες ….
Αφού δε μας ανεβάζει η @Vickymagic κωλαρακι που το έχει τόσο υπέροχο μας κάνει ζητιάνους άλλου …Σωστή σκέψη...
Το βρηκα-το βρηκα.θα δωσεις κωλο στη σοφια!!!!!!Είπαμε τα Σάββατα είναι η μέρα φωτογραφίας
Νομίζω όχιΕχω ζητησει αραγε απο ολες κωλο![]()
Για να μην εχουμε παρεξηγησεις ρωταω!Νομίζω όχι
Θα ανεβάσει κάποια στιγμή...θέλω να πιστεύω...Αφού δε μας ανεβάζει η @Vickymagic κωλαρακι που το έχει τόσο υπέροχο μας κάνει ζητιάνους άλλου …
Μακάρι για αυτή τη στιγμή ζω εγώ ….. θα ναι η ομορφότερη στιγμή στο νήμα εδώΘα ανεβάσει κάποια στιγμή...θέλω να πιστεύω...
Μακάρι για αυτή τη στιγμή ζω εγώ ….. θα ναι η ομορφότερη στιγμή στο νήμα εδώ
ετσι κάπως στην αναμονή για τη φωτό με το κωλαρακι...Το εχεις δει live εσυ τυχερε!Μακάρι για αυτή τη στιγμή ζω εγώ ….. θα ναι η ομορφότερη στιγμή στο νήμα εδώ
Μμμμμμ θα φροντίσω να βρω και φαγώσιμες για σένα!!!Τις έτρωγα τις πέρλες άνετα αν ήταν φαγωσιμες. Και μετά έτρωγα και εσένα @ΔανάηMagic