Spiros_73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 80.469
- Πόντοι
- 12.056
Ουτε την τσαχπινια με την γλωσσα!Και λίγο μπούτι..![]()
Ουτε την τσαχπινια με την γλωσσα!Και λίγο μπούτι..![]()
Κανονίστε να σάς έχω τιμωρία κανα μήνα... Ούτε νύχια...Ουτε την τσαχπινια με την γλωσσα!
Βαλε και την καρδούλα κιχ δεν θα κάνουμεΚανονίστε να σάς έχω τιμωρία κανα μήνα... Ούτε νύχια...
Τιμωρια βαλε με!για τα χαλια μην μου πεις να πλυνω παλι!Κανονίστε να σάς έχω τιμωρία κανα μήνα... Ούτε νύχια...
Τύπε την πέφτεις στο γυναικάκι μου;Τιμωρια βαλε με!για τα χαλια μην μου πεις να πλυνω παλι!
Ποιος σε πείραξε?Κανονίστε να σάς έχω τιμωρία κανα μήνα... Ούτε νύχια...

Δεν ειναι αυτο που νομιζεις!για τις δουλειες του σπιτιου ειμαι!Τύπε την πέφτεις στο γυναικάκι μου;
Και στους κωστηδες που ια τσιμπουκωσειςΧρόνια πολλά στα μωρά που γιορτάζουν,και στης Ελενες που θα έχω γλειψειΔιαθέσιμη από 18:00
![]()
Κοριτσάρα μου με τρελανες σήμερα σε είδα πλάτη να ανεβαίνεις τις σκάλες,δεν πήρα τα μάτια μου από την κωλαρα σουΚάτσε μισώ είναι και η @Vickymagic εδώ! Βυκαρα αυτό το λεσβιακό επιτέλους ποτέ θα το κάνουμε?
για πες για πες?Κοριτσάρα μου με τρελανες σήμερα σε είδα πλάτη να ανεβαίνεις τις σκάλες,δεν πήρα τα μάτια μου από την κωλαρα σου
Ωποσδηποτε να γίνει το συντομότερο δυνατό!!
Αν μου τον ανοίξει με τον τρόπο της η Σοφία ίσως και να το σκεφτώΦωτο βρε!εχω μαθει οτι ειναι γλυκουλα!
Υ..Γ ! Βυκι βαλε κωλο μην τους ακους!
Να στον ανοιξει τοτεΑν μου τον ανοίξει με τον τρόπο της η Σοφία ίσως και να το σκεφτώ![]()
Σοκ!!Αν μου τον ανοίξει με τον τρόπο της η Σοφία ίσως και να το σκεφτώ![]()

Άλλη φορά να την βγάζεις φωτογραφία η βίντεο και να ανεβάζεις την κωλαρα της εδώΚοριτσάρα μου με τρελανες σήμερα σε είδα πλάτη να ανεβαίνεις τις σκάλες,δεν πήρα τα μάτια μου από την κωλαρα σου
....Θα ταν καυλβτικο το θεαμα η γλωσσα σου στο κωλι τηςΔεν είναι στο χέρι ( γλώσσα) μου δυστυχώς....
Την επόμενη φορά μωρό μου δώσε μου ενα French kiss για γνωριμίαΚοριτσάρα μου με τρελανες σήμερα σε είδα πλάτη να ανεβαίνεις τις σκάλες,δεν πήρα τα μάτια μου από την κωλαρα σου
Πωπω μας καβλωνεται μόνο με ένα μυνήμα ρε μαναριαΑν μου τον ανοίξει με τον τρόπο της η Σοφία ίσως και να το σκεφτώ![]()
ΚΩΛΑΡΑ.Αγαπη μου γλυκια μολις ειδα το μηνυμα σου.Και ειδες δεν αγρισαι πολυ σου την στερνω μωρο μου με την αγαπη μου και στο fans![]()
![]()