Petrouilias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.722
- Πόντοι
- 206
Γουσταρω μεγαλες να μου ξεζουμισουν τα αρχιδια μου!!
ΩραίοςΓουσταρω μεγαλες να μου ξεζουμισουν τα αρχιδια μου!!
Γουσταρω μεγαλες να μου ξεζουμισουν τα αρχιδια μου!!
Εσύ με τον άλλον
Άμα μιλάς στον εαυτό σου σε συγχαίρω...ηξερα ότι εισαι λακαμας ..αλλά ότι πέρασες και level δεν το περιμενα

Ίδιες είστε και οι τρειςΕσύ με τον άλλον
Απλώς σου λέει ότι εσύ θα με γα...ς γιατί αυτός κ ο άλλος ο mr Bean θα το παίζουν...Άμα μιλάς στον εαυτό σου σε συγχαίρω...ηξερα ότι εισαι λακαμας ..αλλά ότι πέρασες και level δεν το περιμενα![]()
Σινεφίλ σινεφίλ...Απλώς σου λέει ότι εσύ θα με γα...ς γιατί αυτός κ ο άλλος ο mr Bean θα το παίζουν...

Σου δίνω 200 ευρώ να γαμάω εγώ την Σοφάρα και εσύ να κάθεσαι σε μια γωνίτσα και να παίζεις το πουλάκι σου....ενδιαφέρεσαι?Ίδιες είστε και οι τρεις
Τον παραδέχομαι βέβαια τον Μαλονε γιατί είναι εδώ, πιστός σε μένα! Ο άλλος ο Ms bean δίνει κόβει βόλτες μπας και του κάτσει καμία ανεξάρτητη... μάταια...Σινεφίλ σινεφίλ...![]()
Σοφία εσύ πας με μικροτερους?Απλώς σου λέει ότι εσύ θα με γα...ς γιατί αυτός κ ο άλλος ο mr Bean θα το παίζουν...
Αν δεν είσαι σαν τον Μαλονε ..." παράδειγμα προς αποφυγήν "Σοφία εσύ πας με μικροτερους?
Αυτά τα κάνετε εσείς τα πιτσιρίκια μπας και σας σηκωθεί το μαλαπερδάκι και γαμήσετε καμιά τελειωμένηΑν μετά ανακατεψεις χάπια με ουίσκι και τα κατεβάσεις ναι δέχομαι
Παίζει να μην κατάλαβες τι δουλειά κάνω...Ναι όταν μου καθόσουν ήταν καλά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Για να μην πω και τα παρακάτω
Αγιο ειχα!!24 μισο ειμαι!Αν δεν είσαι σαν τον Μαλονε ..." παράδειγμα προς αποφυγήν "
Κάνε την χάρη στον εαυτό σου και δοκίμασε τοΑυτά τα κάνετε εσείς τα πιτσιρίκια μπας και σας σηκωθεί το μαλαπερδάκι και γαμήσετε καμιά τελειωμένη
Ενώ στα άλλα σπίρτο είναι...Παίζει να μην κατάλαβες τι δουλειά κάνω...