melancholia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.385
- Πόντοι
- 481
Καλή διατροφή σίγουρα κάνειςΑχ το ψυγείο μου το ξέρει...Πώς διατηρώ αυτό το μοντελε κορμί @hornyasfuck μου νομίζεις
Καλή διατροφή σίγουρα κάνειςΑχ το ψυγείο μου το ξέρει...Πώς διατηρώ αυτό το μοντελε κορμί @hornyasfuck μου νομίζεις
Η Σοφία είναι ιδέα...δεν έχει ημερομηνία γεννήσεως...Είχες ήδη γεννηθεί θεία Σοφία ένα χρόνο πριν
Αν είσαι τυχερός και εσύ θα με φτάσεις αν όχι θα τριγυρνας σαν άδικη κατάρα, σαν τα χαζα που σου κάνουν λαικΕίχες ήδη γεννηθεί θεία Σοφία ένα χρόνο πριν
Να σε φράσω;Αν είσαι τυχερός και εσύ θα με φράσεις...αν όχι θα τριγυρνας σαν άδικη κατάρα, σαν τα χαζα που σου κάνουν λικε
Θα περιμένω 20 χρόνια για να έχω κάποια ,έστω λίγη συνεννόηση μαζί σου,μέχρι τότε απόλαυσε την θέα που βρίσκεσαι, ασε το μπου σπέρμα μου αδύναμοΝα σε φράσω;
Τι εννοείς εδώ θεία Σοφία;
Δεν βλέπεις ότι το διόρθωσε??Να σε φράσω;
Τι εννοείς εδώ θεία Σοφία;

Αστον μωρε θέλει να με πειράζει να του απαντήσω σε μήνυμα, πάντως μέχρι τέλους σεζόν έχει μόνο σινεφίλ...Δεν βλέπεις ότι το διόρθωσε??
Από το πολύ σινεφίλ
Άρχισε η τύφλωση...
Το νύχι πάει με βίντεο πάντα...θα έρθει κ αυτοΤελικά το νύχι έγινε @Sofia_Magic ??
Καλώς την καύλαΣε ευχαριστω![]()
Ναι δείξε μαςΤο νύχι πάει με βίντεο πάντα...θα έρθει κ αυτο
Θα έχει και ποδαράκια και γόβες το βίντεο???Το νύχι πάει με βίντεο πάντα...θα έρθει κ αυτο
Όταν τα έτρωγες στο στόμα θεία Σοφία ήταν δυνατά και σου άρεσανΘα περιμένω 20 χρόνια για να έχω κάποια ,έστω λίγη συνεννόηση μαζί σου,μέχρι τότε απόλαυσε την θέα που βρίσκεσαι, ασε το μπου σπέρμα μου αδύναμο
Δεν σου έχω στείλει κανένα μήνυμα θεία Σοφία που θέλει απάντησηΑστον μωρε θέλει να με πειράζει να του απαντήσω σε μήνυμα, πάντως μέχρι τέλους σεζόν έχει μόνο σινεφίλ...
Και βάλεΣοφία είσαι και εσυ μιλφακη έτσι
Ο μόνος που δεν θα τον "βάλει" για μάντεψε ποιος ειναιΚαι βάλε

εσυΟ μόνος που δεν θα τον "βάλει" για μάντεψε ποιος ειναι![]()