hornyasfuck
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 40
- Like
- 42.296
- Πόντοι
- 27.946
Το φτιαξαμην με παρεξηγείς κοιτούσα
τον κωλο
τα νύχια της Σοφίας...
Τὶ μᾶς κάνουν αὐτά τὰ νύχια!
Το φτιαξαμην με παρεξηγείς κοιτούσα
τον κωλο
τα νύχια της Σοφίας...
Γεια σου θεία Σοφία!Καλημέρα στην ωραία παρέα του φόρουμ μας! Εχω νύχια σήμερα και θέλω γνώμες πως να τα κάνω? Τώρα είναι κόκκινα![]()
Πολύ ωραίο το τραγούδι και εξαιρετική ταινία!να μην πεί κάνεις δεν είμαι ρομαντική....
Kikotaki τι έπαθες??Μη μιλάτε για αποστάσεις, να χαρείτε...
Που ξέρεις την ταινία Εσύ? Του 1986 ούτε ιδέα δεν ήσουν...Πολύ ωραίο το τραγούδι και εξαιρετική ταινία!
Μπράβο θεία Σοφία!
Που ξέρεις την ταινία Εσύ? Του 1986 ούτε ιδέα δεν ήσουν...

ΚΛΑΙΩ!!Πολύ ωραίο το τραγούδι και εξαιρετική ταινία!
Μπράβο θεία Σοφία!
Για σήμερα 1-0Που ξέρεις την ταινία Εσύ? Του 1986 ούτε ιδέα δεν ήσουν...

Αποστάσεις από τον έρωτα! Και ποιος το θέλει... εγω λέω φουντώνει τον Έρωτα...Αλλά μεταξύ μας, είμαι και ρομαντική ψυχή! Ιδικά οταν κόβω με τα δόντια κομμάτι Παριζακι και η ώρα είναι 03:00 το πρωί...Kikotaki τι έπαθες??![]()
Αποστάσεις από τον έρωτα! Και ποιος το θέλει... εγω λέω φουντώνει τον Έρωτα...Αλλά μεταξύ μας, είμαι και ρομαντική ψυχή! Ιδικά οταν κόβω με τα δόντια κομμάτι Παριζακι και η ώρα είναι 03:00 το πρωί...
μια λιγουρα μωρε!ευτυχως δεν με εστειλε στην παχη για κοκορετσι!Τί κάνεις στὶς 3 τὴ νύκτα;
ΥΓ: "Ειδικά"
Αχ το ψυγείο μου το ξέρει...Πώς διατηρώ αυτό το μοντελε κορμί @hornyasfuck μου νομίζειςΤί κάνεις στὶς 3 τὴ νύκτα;
ΥΓ: "Ειδικά"
Καλώς ορισες καύλα @despoinamagicmilfΚαλησπερα Αστερακια μου καλη εβδομαδα να εχουμε ολοι μαςΚαι σας ευχαριστω πολυ γενικα και την υποδοχη σας και τα μηνυ.ατα σας τα βλεπω αλλα ακομα δεν ξερω πως να σας απανταω χιλια συγνωμη οτι με ρωτατε αν κανο καποια πραγματα στο προγραμα μου και εποιδης δεν ξερω πως να σας απανταω ακομα σας κανο την φατσα ΑγαπηΑρα σημενη πως το κανο..Θα το μαθω και θα σας απανταω σηντομα.
Σας ευχαριστω πολυ το Δεσποινακι σας![]()
Με αναγκάζεις την επόμενη φορά να ντυθώ παριζάκι..Αποστάσεις από τον έρωτα! Και ποιος το θέλει... εγω λέω φουντώνει τον Έρωτα...Αλλά μεταξύ μας, είμαι και ρομαντική ψυχή! Ιδικά οταν κόβω με τα δόντια κομμάτι Παριζακι και η ώρα είναι 03:00 το πρωί...

Kilotaki εσύ τρως παριζάκι??![]()
Σορρυ κ απο μενα αλλα δεν καταλαβα που κολλαει το glamour εδω!!! Οντως η Αριανα ειχε μεγαλο κοινο, ειχε τρομερα μεγαλη επιτυχια γιατι ηξερε τι να κανει κ πως να το κανει, απ'οτι εχω διαβασει βεβαια γιατι οσες φορες προσπαθησα τηλεφωνικα η' με sms για ραντεβου μαζι της, κ δεν ηταν λιγες, το τηλεφωνικο κεντρο του γραφειου, μου ελεγε δεν δουλευει σημερα κ μετα απο λιγο την ποσταραν εδω ως διαθεσιμη... Αυτα που λεγανε κ σε σενα κ σε μενα κ σε αλλους πολλους που θελαμε να την συναντησουμε!!Sorry man, πάω να ποστάρω στο νήμα του glamour, να μου πουν
Μερικές πάντως είχαν σπυριά και πριν το ποστ μου
Στα σοβαρά τώρα… η κοπέλα είχε ένα κοινό και φαντάζομαι δεν είμαι ο μοναδικός που θέλω να την ξανασυναντήσω. Αν και τα τελευταία χρόνια κάθε φορά που ρώταγα τον μάγο ήταν μη-διαθέσιμη.
@magicgirls.tv μηπως να παμε μια βολτα απο εκει;Σε αυτό που πάω εργάζονται 5 και έχουν Λαρεςςςςςςςς