Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 60.659
Με κόλλησες τοίχο....
Με κόλλησες τοίχο....
Άλλο που δεν ήθελες..Με κόλλησες τοίχο....
T - 800Σπασο_pussy..
λες ε?Άλλο που δεν ήθελες..![]()

Τοίχο, καθρέφτη....Άλλο που δεν ήθελες..![]()
Εγω θα προτεινα σοφια δεσποινα.μιλφαρες και οι δυο.δινουν κωλο και οι δυο.σταγονα δε θα μενε.Ενα duo @Sofia_Magic με @Vickymagic δε θα ηταν οτι πρεπει ;
Εσύ είσαι πολύ φίλος μουΕγω θα προτεινα σοφια δεσποινα.μιλφαρες και οι δυο.δινουν κωλο και οι δυο.σταγονα δε θα μενε.

Πως θα φυγεις δε ξερω.και αν θα φυγεις.Εσύ είσαι πολύ φίλος μου![]()
πλεον εχεις την @Vickymagic τι να κανεις την αριανα ;Την αριανα που τη βρίσκουμε πλέον;
Γιατί ρε μάγε έδιωξες αυτό υπεροπλο μαζί με γιολαντα ότι καλύτερο είχατε φέρει ντροπή σαςΤην έδιωξα δεν έφυγε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Λογικά σαββατοκύριακο

Ρε φιλε η αριανα κάνει πρωκτικο, η Βίκυ (σύμφωνα με το σαιτ) δεν κάνει. Το ίδιο είναι;πλεον εχεις την @Vickymagic τι να κανεις την αριανα ;
ε για πρωκτικο εχεις τη βασιλισα του αναλ εδω @Sofia_Magic ;)Ρε φιλε η αριανα κάνει πρωκτικο, η Βίκυ (σύμφωνα με το σαιτ) δεν κάνει. Το ίδιο είναι;
χαχα Κάθονται και αναπολούν αντί να πάρουν κάποιο διαθέσιμο αστέρι να πάνε στο ξενοδοχείο να χύσουν και τις κουρτίνες!Σήμερα το φόρουμ έχει νοσταλγία! Ο καθένας την Αγαπητικια του !

Κατάλαβα. Μάλλον έπεσα σε άνθρωπο που έχει σχέση με το γραφείο. Δεν το κατακρίνω, απλά με η ερώτησή μου αφορούσε την Αριανα και όχι κάποια κοπέλα του γραφείου οπωσδήποτε.ε για πρωκτικο εχεις τη βασιλισα του αναλ εδω @Sofia_Magic ;)