Η Δέσποινα συνεχίζει στο γραφείο;Σήμερα δουλεύουνε Τζένη άννα ισιδώρα ολίbια νίκη βικτώρια
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Η Δέσποινα συνεχίζει στο γραφείο;Σήμερα δουλεύουνε Τζένη άννα ισιδώρα ολίbια νίκη βικτώρια
Η Σοφία δουλεύει μόνο καθημερινές?Σήμερα δουλεύουνε Τζένη άννα ισιδώρα ολίbια νίκη βικτώρια
Η Δέσποινα συνεχίζει στο γραφείο;
Την πήρα εγώ....Πολύ καυλα μιλφ η Δέσποινα. Τι λέτε εσείς την πήρε κάποιος ;
Σοφία μου αν είναι πουτανάρα σαν εσένα δεν μπορώ να φανταστώ τί παρτούζες θα κάνετε μαζί. Θα σας δω οπωσδήποτε..Την πήρα εγώ....
Τελευταίο ντουο που έκανα μαζί της ,φόρεσε το στραπον της κ με είχε βάλει στα 4,σε κάποια φάση της λέει ο γλυκούλης μπορώ να την πάρω και εγω....αχ αυτό το κορίτσιΣοφία μου αν είναι πουτανάρα σαν εσένα δεν μπορώ να φανταστώ τί παρτούζες θα κάνετε μαζί. Θα σας δω οπωσδήποτε..
@Sofia_Magic με ποιες απο τις κοπελες που δουλευουν τωρα κανεις duo?Τελευταίο ντουο που έκανα μαζί της ,φόρεσε το στραπον της κ με είχε βάλει στα 4,σε κάποια φάση της λέει ο γλυκούλης μπορώ να την πάρω και εγω....αχ αυτό το κορίτσι
Είσαι η πιο πουταναρα καυλιαρα που υπάρχει...θα σας χυσω και τις δυοΤελευταίο ντουο που έκανα μαζί της ,φόρεσε το στραπον της κ με είχε βάλει στα 4,σε κάποια φάση της λέει ο γλυκούλης μπορώ να την πάρω και εγω....αχ αυτό το κορίτσι
Δεν υπάρχουν πλέον τα ντουο! Είδε το γραφείο ότι την βρίσκουμε μεταξύ μας σε ραντεβού...ευτυχώς πάμε σε κανένα ζευγάρι...@Sofia_Magic με ποιες απο τις κοπελες που δουλευουν τωρα κανεις duo?
Και; Καλή;;;Την πήρα εγώ....

Υες οφκορσΚαι; Καλή;;;![]()
Μπέτερ δαν γιου;;;Υες οφκορσ
Μετά από σένα το χάος.. δεν σε φτάνουν αυτές στο σεξ τέτοιο μωροΥες οφκορσ
Αν το ξενοδοχείο χρεώνει σαν έξτρα άτομο την αρκούδα, τότε και το δωμάτιο δικό σουΣκέφτομαι στο πρόγραμμα μου να προσθέσω κατι παραπάνω! Εκτός το γλείψιμο παντού ( χωρίς χρέωση) μασάζ ( χωρίς χρέωση) λεω να φέρω καμια αρκούδα, εγω θα χτυπάω το ντέφι κ η αρκούδα θα χορεύει! Να διασκεδάσουμε και αυτούς που δεν ικανοποιούνται με τίποταααααααααα

Το αντίθετο είναι έξτρα?εγω θα χτυπάω το ντέφι κ η αρκούδα θα χορεύει!
Θες να χορεύω για σένα?Το αντίθετο είναι έξτρα?
Πρόσεχε μόνο ΜΗΝ είναι καμία αρσενική, που έχει ξυπνήσει τώρα από χειμερία νάρκη, κι βγάλει καμία μαλαπερδα έξω νααα και σας κυνηγάει όλους/ες εντός και εκτός ξενοδοχείου για τα περαιτέρω...Σκέφτομαι στο πρόγραμμα μου να προσθέσω κατι παραπάνω! Εκτός το γλείψιμο παντού ( χωρίς χρέωση) μασάζ ( χωρίς χρέωση) λεω να φέρω καμια αρκούδα, εγω θα χτυπάω το ντέφι κ η αρκούδα θα χορεύει! Να διασκεδάσουμε και αυτούς που δεν ικανοποιούνται με τίποταααααααααα