Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και να ειναι μονιμα το νημα του Μαγου ενεργο και να γραφονται μνμ!Αὐτός εἶναι ὁ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ σκοπός τοῦ διαγωνισμοῦ

Και να ειναι μονιμα το νημα του Μαγου ενεργο και να γραφονται μνμ!
![]()

Αυτο ειναι το marketing-advertising που λενε στο χωριο μου!!Σωστό! Δέν τό σκέφθηκα...![]()
Με αυτά που διαβάζω...ούτε με σφαίρες.
Ο νικητής άμα πάρει ντούο που είναι πακέτο Αριάνα Φραντζέσκα μετράει σαν δωρο
Εγώ αυτή θέλω.
Δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν οι άλλοι.
![]()
![]()

Χαρά στο κουράγιο!
Τι να το κάνω το θεόμουνο αν είναι κομοδίνο;
Το πραγματικό θεόμουνο είναι στο Παρίσι.
![]()

Ισχυει ακομα αυτη η προυποθεση οτι για να κλεισεις αριανα πρεπει πρωτα να χεις παρει ενα αλλο κοριτσι του μαγου και μετα την αριανα?

Εγω το θεωρω απαραδεκτο αυτο ποια ειναι η αριανα δηλαδη ?Ἀπ'ὅσο γνωρίζουμε.... ΝΑΙ!![]()
Είμαι εξπέρ στα κομοδίνα.
Ανοίγω-κλείνω τα συρτάρια ...
![]()
![]()
Εγω το θεωρω απαραδεκτο αυτο ποια ειναι η αριανα δηλαδη ?
Οκ νταξει αποθεωτικες κριτικες καλες υπηρεσιες και λοιπα και λοιπα αλλα γιατι????? ποιος ο λογος να υπαρχει αυτος ο ορος?????
5Διαγωνισμός για 30-11
Το πρώτο νούμερο που θα βγει στην κλήρωση του Τζόκερ θα είναι και ο νικητής . Άρα διαλέγετε από το 1 μέχρι το 45.
Προϋπόθεση να έχετε κάνει δύο κριτικές στο γραφείο μας,
Ο νικητής κερδίζει μία ώρα δωρεάν με όποια κοπέλα θέλει από το γραφείο μας.
Ο νικητής έχει δικαίωμα να εξαργυρώσει το δώρο του σε 20 μέρες, Καλή επιτυχία
Εγω το θεωρω απαραδεκτο αυτο ποια ειναι η αριανα δηλαδη ?
Οκ νταξει αποθεωτικες κριτικες καλες υπηρεσιες και λοιπα και λοιπα αλλα γιατι????? ποιος ο λογος να υπαρχει αυτος ο ορος?????
Κάθε κοπέλα όταν κουράζεται βάζει αυτό το φίλτρο. Όλες οι κοπέλες σε όλα τα γραφεία το ίδιο κάνουν, το ίδιο έκανε η Αλεξία σε άλλο γραφείο, το ίδιο η Δήμητρα και το ίδιο κάνουν και θα κάνουν όλες. Ταπινά πιστεύω πως καλά κάνουν, ή θα καούνε ή θα βάλουν φίλτρα. Τι να κάνουμε άμα δεν την γνωρίσουμε δεν την γνωρίσαμε.Εγω το θεωρω απαραδεκτο αυτο ποια ειναι η αριανα δηλαδη ?