Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 60.659
Αγάπη μου εσύ! Φιλιά πολλά ❤❤❤❤Εσύ τρως τα καλύτερα μωρά σε άντρες γυναίκες..άσε μην μιλήσω.. χαχαχαχα!! είμαι εκτός Αθηνών καιρό άντε να έρθω έχουμε μια παρτίδα σκάκι να παίξουμε..
Αγάπη μου εσύ! Φιλιά πολλά ❤❤❤❤Εσύ τρως τα καλύτερα μωρά σε άντρες γυναίκες..άσε μην μιλήσω.. χαχαχαχα!! είμαι εκτός Αθηνών καιρό άντε να έρθω έχουμε μια παρτίδα σκάκι να παίξουμε..
Κούκλες και οι δύο τελειο διπλόΗ Άριανα τα εχει μαζί μου αλλά μη το πεις πουθενά....
Ελπίζω Σοφάκι, να μην έχει πρόβλημα για να συναντηθούμε? Μην με κακοχαρακτηρίσει , δεν θα το ήθελα...Η Άριανα τα εχει μαζί μου αλλά μη το πεις πουθενά....
Όχι βέβαια... Έχει πολύ χιούμορ η ΑριαναΕλπίζω Σοφάκι, να μην έχει πρόβλημα για να συναντηθούμε? Μην με κακοχαρακτηρίσει , δεν θα το ήθελα...
Μπράβο, τώρα ηρέμησα... οπότε χωρίς άγχος...Όχι βέβαια... Έχει πολύ χιούμορ η Αριανα
Η Γιολάντα είχε βάλει μυωπίαςΤα γυαλιά τα θες ηλίου η μυοπια??
ΣσσσςΗ Άριανα τα εχει μαζί μου αλλά μη το πεις πουθενά....
Και ήταν σούπερ καύλα...Η Γιολάντα είχε βάλει μυωπίας![]()
Κάνουν διπλό ;;; Αν είναι να δοκιμάσουμεΚούκλες και οι δύο τελειο διπλό
και τριπλο αμα βαλεις και την Φραντζεσκα!Κάνουν διπλό ;;; Αν είναι να δοκιμάσουμε
Κάτι ξέρεις εσύ και δεν μιλάςΤρέμουν οι Θερμοπυλες απόψε!!!
Η γιολαντα μας τελείωσε;Η Άριανα τα εχει μαζί μου αλλά μη το πεις πουθενά....
Δεν ξέρω τι έχει αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουμε μούσκεμα...Έχει υγρασία σήμερα η εγω εχω καυλες? Πως είναι τα αγόρια μού?❤
Αχ και εγω.....Δεν ξέρω τι έχει αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουμε μούσκεμα...
Ελπίζω όχι λόγω βροχής...Αχ και εγω.....