Άκας Kωλάντερος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 33
- Like
- 21.584
- Πόντοι
- 7.446
Μάγε, καμία κλήρωση για FREE FUCK θα παιχτεί τώρα στις γιορτές? 

Ρε τι έχει να γίνει μέσα στην σάουνα
Ρε το σοφακι μας!! Μας καυλωσε ήδηΑγάπες μου αύριο διαθέσιμη από της 5! Φιλιά πολλά και παντού![]()
Πάντα είσαι έκπληξη....Αγάπες μου αύριο διαθέσιμη από της 5! Φιλιά πολλά και παντού![]()
Ναι εμείς ψάχνουμε πως να σε βρούμε και δεν μπορούμε![]()
Με φώναξε κανεις;;
Γιατι το λες αυτο φιλε μου.σου ετυχε τετοιο σκηνικο?Δυστυχώς, απαραίτητη προϋπόθεση για να κλείσει κάποιος με την Αριάνα είναι να είναι ήδη πελάτης του γραφείου, έχοντας κλείσει με κάποια άλλη κοπέλα πρώτα…
Γιατι το λες αυτο φιλε μου.σου ετυχε τετοιο σκηνικο?
Γιατι το λες αυτο φιλε μου.σου ετυχε τετοιο σκηνικο?
Ναι, πριν λίγοΓιατι το λες αυτο φιλε μου.σου ετυχε τετοιο σκηνικο?
Ετσι σου παν απ το γραφειο?εγω την εχω συναντησει χωρις καποιο προβλημα.ειχα παρει αλλες κοπελες πιο πριν ομως.δε ξερω αν εχει σχεση αυτο.Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι, πριν λίγο
Βασικά δύσκολο να πετύχεις free Αριάνα...Δυστυχώς, απαραίτητη προϋπόθεση για να κλείσει κάποιος με την Αριάνα είναι να είναι ήδη πελάτης του γραφείου, έχοντας κλείσει με κάποια άλλη κοπέλα πρώτα…
Ναι φιλε μου. Ετσι ακριβως ειναι.Οπως τα λες.Δυστυχώς, απαραίτητη προϋπόθεση για να κλείσει κάποιος με την Αριάνα είναι να είναι ήδη πελάτης του γραφείου, έχοντας κλείσει με κάποια άλλη κοπέλα πρώτα…
Καλησπέρα μωράκι και μωράκια μουΔυστυχώς, απαραίτητη προϋπόθεση για να κλείσει κάποιος με την Αριάνα είναι να είναι ήδη πελάτης του γραφείου, έχοντας κλείσει με κάποια άλλη κοπέλα πρώτα…
Κωλαρα για τρελά γαμισια!!!!!Btw Καλη Τρίτη να έχουμε και σας περιμενω σήμερα από 6![]()
![]()
Δε κανουν φαρσες σε τετοια κωλαραΚαλησπέρα μωράκι και μωράκια μου
Λόγω συχνών ακυρώσεων στα ραντεβού μου το τελευταίο διάστημα είπα στην τηλεφωνήτρια να εξυπηρετώ μόνο το πελατολόγιο διότι έχανα πολύ χρόνο μέσα στην μέρα και έτρωγα φάρσες
Απλα τη γαμανεΔε κανουν φαρσες σε τετοια κωλαρα
όταν λέμεΚαλησπέρα μωράκι και μωράκια μου
Λόγω συχνών ακυρώσεων στα ραντεβού μου το τελευταίο διάστημα είπα στην τηλεφωνήτρια να εξυπηρετώ μόνο το πελατολόγιο διότι έχανα πολύ χρόνο μέσα στην μέρα και έτρωγα φάρσες
Αυτόν το κωλο τον παντρεύομαιBtw Καλη Τρίτη να έχουμε και σας περιμενω σήμερα από 6![]()
![]()