Σίγουρο;Όποιος τη θέλει, τη βρίσκει εύκολα
![]()
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σίγουρο;Όποιος τη θέλει, τη βρίσκει εύκολα
![]()
Και μεις,σαγαπαμε βρε.το κωλαρακι σου,στη καρδια,μας το χουμεΥΓ: ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ![]()
sorry δεν ήξερα οτι υπήρχε τέτοιου είδους σχέση με το κύριο και το προφιλ του εδώούτε αυτός, έρχεται για την καθιερωμένη καρπαζα κάθε φορά με άλλο προφίλ.
συνηθισμενος... νο μπιγκ ντιλ δηλαδή.
και το αυτός... σχετικό btw.
είτε μας έχεις συναντήσει είτε όχι...γενικά πιστεύω ποιος εδώ μέσα δε θα θελε να σε πάρει σπίτι του...να βγει και να πει ``Να! Αυτή θέλω!" ...βγαλτε την από τη βιτρίνα να τη πάρω μόνιμα σπίτι μου, μαζί μου και να κάνουμε όργια μέρα νύχτα μέχρι να μη μου μείνει ούτε το κόκαλοΥΓ: ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ![]()
Νομίζω έχω κάτι για εσένα που θα σου αρέσειΕύχομαι να σε δω την επόμενη μωράκι![]()
Θησαυρός αυτό το πλάσμα...
Εάν σε λυπηθεί, θα ξανά δεις τους δικούς σου...Πρόλαβα να κλείσω για να μπω τα αποτελέσματα θα σας τα το αργά το βράδυ
Το πιο καλό παιδί!ΥΓ: ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ![]()
Με λυπήθηκα και δεν πήγα καθόλουΕάν σε λυπηθεί, θα ξανά δεις τους δικούς σου...
Νά 'ξερες τι έχασες...Με λυπήθηκα και δεν πήγα καθόλου![]()
όλα αυτά τα προφίλ ανήκουν στο ίδιο άτομο? αλήθεια μένω άναυδος...
Άμα ξέρει να στήνεται η γυναίκα!!Σας τάπωσα…
Καλησπέρα Σοφία μαςHappy valentine's day Αγόρια μου.. Σας εύχομαι σήμερα να περάσετε όμορφαΣήμερα διαθέσιμη από της 5 όποιον δώ θα είναι ο Βαλεντίνο μου για σήμερα...φιλιά πολλά...

Γεια σου μωρό μουΚαλησπέρα Σοφία μας
![]()
Το Κωλαράκι σου το έχω τμήσει 12 φορές Και πρέπει να μ’αγαπάς περισσότεροΥΓ: ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΗΔΗ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ![]()