Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 60.659
Ηρέμησε.....Και μετά τη συνάντηση, θα έχουμε εμείς κενά μνήμης, κενή ψυχολόγία, θα βλέπουμε το κενό, θα πέσουμε στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας, θα νιώσουμε ένα κενό γενικότερα![]()
![]()
Ηρέμησε.....Και μετά τη συνάντηση, θα έχουμε εμείς κενά μνήμης, κενή ψυχολόγία, θα βλέπουμε το κενό, θα πέσουμε στο κενό μεταξύ συρμού και αποβάθρας, θα νιώσουμε ένα κενό γενικότερα![]()
![]()
Ηρέμησε.....
Τι έχουν σήμερα Χορνυ μου? Ενας καντάδα άλλος μου λείπεις...τι γίνεται πχιαααααΤοῦ ζητᾶς τό ἀδύνατο: μέ τέτοιες γυναῖκες ποὺ εἶστε δέν ἠρεμεῖ κανείς!
Μαααα μετά την εκτόνωση, έρχεται το "κενό"... Θα το επιδιώξω πάντως αύριο...κάτσε να πάρω σε λίγο κανα τηλ μήπως και βρεθεί ώραΓιατί αγαπη μου ?
![]()
Πες στην αννουλα ότι μίλησες μαζί μου ....θα σου βρει κενόΜαααα μετά την εκτόνωση, έρχεται το "κενό"... Θα το επιδιώξω πάντως αύριο...κάτσε να πάρω σε λίγο κανα τηλ μήπως και βρεθεί ώρα![]()
Είναι να είσαι ήρεμος μετά από τέτοιες συναντήσεις??Ηρέμησε.....
Θέλω να βρω το κενό με το "σπαθί" μουΠες στην αννουλα ότι μίλησες μαζί μου ....θα σου βρει κενό![]()
Γ αυτό σε εκτιμώ έχεις ηθική και γαμας και καλά κωλο ....Θέλω να βρω το κενό με το "σπαθί" μου![]()
μπραβο Γιολ!ηθος πανω απο ολα!Γ αυτό σε εκτιμώ έχεις ηθική και γαμας και καλά κωλο ....
Τώρα γιατί το είπες αυτό το τελευταίοΓ αυτό σε εκτιμώ έχεις ηθική και γαμας και καλά κωλο ....
... θα αρχίσω να βλέπω την γραμματέα με άλλο μάτι!!! θα αρχίσω να βλέπω κύκλους και κενό στην οθόνη του υπολογιστήΗ πιο σεξυ γυναίκα που είδα σήμερα!!!Γεια σαςπως πάνε τα κέφια σήμερα?
Τα κορυφώνεις !!!!Γεια σαςπως πάνε τα κέφια σήμερα?
Αααααα Ευχαριστώ πολύ... με φτιάχνεις με αυτά που μου γράφειςΗ πιο σεξυ γυναίκα που είδα σήμερα!!!
Ε τότε να σου απαντάω συνέχεια χαχααχχααχαχαχΑααααα Ευχαριστώ πολύ... με φτιάχνεις με αυτά που μου γράφεις![]()
Και εσύ μας φτιάχνεις με τις ωραίες φωτογραφίες σου!!!Αααααα Ευχαριστώ πολύ... με φτιάχνεις με αυτά που μου γράφεις![]()
Ευχαριστώ Και εσύ γλυκούληΕ τότε να σου απαντάω συνέχεια χαχααχχααχαχαχ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Να είδες σε άλλον το έγραψες ότι σ ανεβάζουν και εγώ νόμιζα σε μένα χαχαχαχαχααχ
Άντε να έρθει η ώρα να μας ανεβάσεις και από κοντά !!!!!!Ευχαριστώ Και εσύ γλυκούλη![]()
Κι εγώ έχω κάποια κενά και δεν θυμομουν πόσο εντυπωσιακή κ υπέροχη είναι η κωλάρα σου!!Σήμερα και αύριο υπάρχουν κάποια κενά ....
Μπορείτε να καλέστε την Αννούλα την αγαπητή τηλεφωνητρια για να κλείσετε
![]()