Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αυτην την φωτο δεν την ειχα προσεξει ... οταν αποφασισα να πω την γνωμη μου επικεντρωθηκα στο να προτεινω φωτο που ταυτιζουν την προσωπικοτητα σου (κατα την αποψη μου @ariana.magic (δηλαδη τον ποπο , ο οποιος ειναι το καλυτερο σημειο πανω σου)..Αριάνα,
Προσωπικά προτιμώ αυτή τη φωτογραφία.
Είναι απίστευτης ομορφιάς.
Καληνύχτα σου !!!
![]()
![]()
![]()

Άμα γυρνουσες πρόσωπο στην κάμερα με ανοιχτά τα πόδια και γλωσσίτσα έξω θα είχες την καλύτερη φώτο ever!Καληνύχτα μωράκια
Να μου πειτε ποια από τις νέες φωτό μου σας αρέσει περισσότερο για προφίλ του σάιτ
Δεν μπορούσα να αποφασίσω
![]()
Καλημέρα σαλιάρη.Καλημέρα ναυάγια.
Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσω ότι αποχωρώ μέχρι νεοτέρας προς την μαγευτική Κρήτη.
Για ραντεβού θανάτου ή απορίες σχετικά με τις συνεδρίες στα εκπαιδευτήρια μας, επικοινωνήστε με την γραμματέα μας, Σοφία.
Μια ιδιαίτερη ευχή, γεμάτη σάλια, για ένα καλό υπόλοιπο καλοκαιριού στο πιο υπέροχο μουτράκι του νήματος, με τα πιο όμορφα γαλαζοπράσινα ματάκια, που άλλες φορές την σκέφτομαι και χαμογελάω σα παιδί και άλλες φορές την σκέφτομαι και με εκνευριζει απίστευτα αλλά καταλήγω και πάλι να χαμογελώ, την Γιολαντα.
Γεια σας και χαρά σας!
![]()
το παιδι αγαπαει, μην το αποπαιρνεις.Καλημέρα σαλιάρη.
Αυτό σημαίνει ότι θα ησυχάσουμε και από την ακατάσχετη λογοδιάρροια σου;
Ανετα ξαδέρφη μουRia Sunn, μου φαίνεται ή μοιάζει στην Σάντρα;
![]()
Αριάνα,
Προσωπικά προτιμώ αυτή τη φωτογραφία.
Είναι απίστευτης ομορφιάς.
Καληνύχτα σου !!!
![]()
![]()
![]()
....κοριτσαρε αυτην,Καληνύχτα μωράκια
Να μου πειτε ποια από τις νέες φωτό μου σας αρέσει περισσότερο για προφίλ του σάιτ
Δεν μπορούσα να αποφασίσω![]()

Καλημέρα στα παιδιά! Είμαι εκτός, θα τα πούμε σε περίπου 2 εβδομάδες .. μπορεί και λιγότερο ! Να πατε για μπανάκι![]()
Με ζήτησε κανείς?Οι παραγγελίες σε μένα παρακαλώ...Ρε Σοφάκι βάλε κανένα video με ξεσκισμα τον πάτο σου να καβλοσουμε μέχρι να έρθει η σειρά μας να σε πάρουμε
Με ξέχασες...Καλημέρα στα παιδιά! Είμαι εκτός, θα τα πούμε σε περίπου 2 εβδομάδες .. μπορεί και λιγότερο ! Να πατε για μπανάκι![]()
Τι μωρό είσαι ρε Βανεσακι; πρέπει να ποσταρεις συχνότερα..Καλημερααα μωρακιαα!Σημερα θα είμαι διαθεσιμη![]()
να πούμε σε αυτό το σημείο ότι ΔΕΝ τράβηξα εγώ το βίντεο, παρότι φαν των γυναικείων άκρων ...μπράβο Βανεσσάκι μας..Καλημερααα μωρακιαα!Σημερα θα είμαι διαθεσιμη![]()

Άσε μας ρε Βανέσα!Καλημερααα μωρακιαα!Σημερα θα είμαι διαθεσιμη![]()