petros_sketo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 14.255
- Πόντοι
- 2.536
Λεσβιακό το βίντεο που βλέπαμε...της έλεγα τι ωραίες πίπιες έπαιρνες στο ραντεβού που είχαμε κάνει μαζί...Τελικά ήταν λεσβιακό ή έπαιρνα πίπες ; Μπερδεύτηκα
Λεσβιακό το βίντεο που βλέπαμε...της έλεγα τι ωραίες πίπιες έπαιρνες στο ραντεβού που είχαμε κάνει μαζί...Τελικά ήταν λεσβιακό ή έπαιρνα πίπες ; Μπερδεύτηκα
Α μάλιστα .. απάντησε μου σε κάτι τα έχετε ακόμα με αυτήν την κοπελίτσα ;Λεσβιακό το βίντεο που βλέπαμε...της έλεγα τι ωραίες πίπιες έπαιρνες στο ραντεβού που είχαμε κάνει μαζί...
Χωρίσαμε μετά από αρκετό καιρό...ήθελε πολύ να σε συναντήσουμε μαζί...και όχι δεν χωρίσαμε γι αυτό...χαχαχα.Πάντως βρισκόμαστε που και που ..Α μάλιστα .. απάντησε μου σε κάτι τα έχετε ακόμα με αυτήν την κοπελίτσα ;
Καλύτερη διαφήμιση ever!!!Προς ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον κωλο της @ariana.magic , δεν θα ανεβάσω τίποτα για δυο μέρες. Δεν υπάρχει αυτός ο κωλος παιδιά, νομίζω πρέπει να ανακοινώσουμε και ενός λεπτού σιγή
εγω λεω να υψωσουμε και καμια σημαιαΠρος ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στον κωλο της @ariana.magic , δεν θα ανεβάσω τίποτα για δυο μέρες. Δεν υπάρχει αυτός ο κωλος παιδιά, νομίζω πρέπει να ανακοινώσουμε και ενός λεπτού σιγή
ΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗεγω λεω να υψωσουμε και καμια σημαια
![]()
φίλε σε πιάνουνε κορόιδο, ξανασκέψου τοκαπου διαβασα οτι πληρωνουν για τις κριτικες εδω
προσφερω την κριτικη μου νο 210 σαν συλλεκτικη στην προνομοιακη τιμη των 2000 ευρω
![]()
ΕΤ1 κι εγώ αυτό βλέπω!
Έργο τέχνης...Το όρθιο χιλιόμετρο σας εύχεται ένα υπέροχο Σάββατο![]()
![]()
Φοβερή...Το όρθιο χιλιόμετρο σας εύχεται ένα υπέροχο Σάββατο![]()
![]()

ΕΤ1 κι εγώ αυτό βλέπω!
Σε ποια αναφέρεσαι δεν μας ειπες όμως …αν και όλοι φανταζόμαστε σε ποια!!![]()
σε καμια παραλία με τετοια ζεστη, ε @Γιολάντα Magic + @Sofia_Magic ???Οι συντρόφισσες Θέλμα και Λουίζ (Σόφι και Γιολ) που είναι σήμερα; Κάνουν αλητείες πάλι;
Εμένα δεν με έχει δει Ήλιος σήμερα.....Αλλά ούτε η @Γιολάντα Magicσε καμια παραλία με τετοια ζεστη, ε @Γιολάντα Magic + @Sofia_Magic ???
Άσε που να στα λέω.....Οι συντρόφισσες Θέλμα και Λουίζ (Σόφι και Γιολ) που είναι σήμερα; Κάνουν αλητείες πάλι;