Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κόλαση...Διαθέσιμη από 6:30
Η Όλγα είναι καινούργια η Γκαμπριέλα είχε δουλέψει αλλού@magicgirls.tv αποτι παρατηρησα πριν λιγο στο site σας εχουν ανεβει δυο νεες κοπελες (Ολγα λεγεται η μια, και η αλλη λεγεται Γκαμπριελα)
Ειναι καινουργιες η εχουν ξαναδουλεψει?
Σε ταλαιπώρησε;;Ραντεβου με έναν πάρα μα πάρα πολύ αγαπητο αγόρι πέρασα πολύ όμορφα και ευχαριστώ για όλα ❤
Μ αρέσει το μαύρισμα σουΔιαθέσιμη από 6:30
Τι ωραίο πουτσομεζεδακι είσαιΚαλημεραααα μωρακιαααΣήμερα θα είμαι διαθεσιμη
Μάλλον τον ξέκανες τον τύπο και έβλεπε αστεράκια αφού έχυσε , γιατί σκατα φωτογραφία σε έβγαλε .. εγώ θα σε έβγαζα πολύ καλύτερηΡαντεβου με έναν πάρα μα πάρα πολύ αγαπητο αγόρι πέρασα πολύ όμορφα και ευχαριστώ για όλα ❤
Πολύ με προκαλείς κυρία μου ....Μάλλον τον ξέκανες τον τύπο και έβλεπε αστεράκια αφού έχυσε , γιατί σκατα φωτογραφία σε έβγαλε .. εγώ θα σε έβγαζα πολύ καλύτερη
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕ
Μια χαρά έχει βγει η κωλαρα της...!Μάλλον τον ξέκανες τον τύπο και έβλεπε αστεράκια αφού έχυσε , γιατί σκατα φωτογραφία σε έβγαλε .. εγώ θα σε έβγαζα πολύ καλύτερη
ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΜΕ
Εντάξει λοιπόν… να φέρω γάντια του μποξ και baby oil για μάχη ή μόνο φωτογράφιση θα κάνουμε ;Πολύ με προκαλείς κυρία μου ....
Πες μου ώρα και μέρος για φωτογράφηση....
Όχι μόνο φωτογράφηση γιατί:Εντάξει λοιπόν… να φέρω γάντια του μποξ και baby oil για μάχη ή μόνο φωτογράφιση θα κάνουμε ;
Annapurnas και πρασινα αλογα ...Όχι μόνο φωτογράφηση γιατί:
1. Είμαι κατά της βίας ( μόνο στο σεξ θέλω)
2. Ο @Annapurna μετά θα με μαλώσει πολύ.
Φέρε δονητή και λιπαντικό...να έχει νόημα η μάχηΕντάξει λοιπόν… να φέρω γάντια του μποξ και baby oil για μάχη ή μόνο φωτογράφιση θα κάνουμε ;
Επ....κάτσε να ξυπνήσει η γυναίκα σου....Φέρε δονητή και λιπαντικό...να έχει νόημα η μάχη
Κάτσε να το σβήσω κουμπάρα πριν ξυπνήσει και το δειΕπ....κάτσε να ξυπνήσει η γυναίκα σου....
Makes senseΌχι μόνο φωτογράφηση γιατί:
1. Είμαι κατά της βίας ( μόνο στο σεξ θέλω)
2. Ο @Annapurna μετά θα με μαλώσει πολύ.
Εδω μιλαμε για ενα ερωτα μεγάλοMakes sense