Βρε κούκλα μου εγώ που δεν πιστεύω στα ζώδια , έχω τύχη ?Ναι αγαπούλα μου ❤
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Βρε κούκλα μου εγώ που δεν πιστεύω στα ζώδια , έχω τύχη ?Ναι αγαπούλα μου ❤
εσύ είσαι καταδικασμένος...τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία...εκτός αν μάθεις γρήγορα τον αστρολογικο χάρτη απέξωΒρε κούκλα μου εγώ που δεν πιστεύω στα ζώδια , έχω τύχη ?
Καο.μενα η Σοφία μου τα μαθαίνει μην νομίζεις ότι ξέρωεσύ είσαι καταδικασμένος...τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία...εκτός αν μάθεις γρήγορα τον αστρολογικο χάρτη απέξω
Πάω να μάθω τώρα . Και ταρό και φλυτζάνι να ειμαι σίγουρος...εσύ είσαι καταδικασμένος...τα κουβαδάκια σου και σε άλλη παραλία...εκτός αν μάθεις γρήγορα τον αστρολογικο χάρτη απέξω
Για τα τελειωμένα ναυάγια. Όχι τα απλά.ερευνα αγορας για τα ναυαγια εννοεις?![]()
δεν μας είπες όμως για το πεντικιούρ...Καο.μενα η Σοφία μου τα μαθαίνει μην νομίζεις ότι ξέρω
Απλώς έτυχε ένας σκορπιός να σφυροκοπηθουμε δίχως όρια και δίχως ελεος και μου είπε τι.ζψδιο είναι
Κλείστε γρήγορα ραντεβού με Λεφάκη!Μόνο Αιγόκεροι μην διαβάζω βλακίες !!!
Κάνω πεντικιούρ,....μετα θα ξεκινήσω ραντεβουδακια και εννοείται θα τον δειξω ❤

Λιλά μωρο μου τα κάνω....και τα καθαρίζω πλήρως από πετσακια και τα λοιπά ....εχω πολλούς που αγαπούν και γλύφουν πατουσακιαδεν μας είπες όμως για το πεντικιούρ...
καλά....μας γάμησες...πριν ακόμα σε γαμήσουμε...με φωτογράφισες...βγάλε φώτο..ξέρεις εσύ πως...Λιλά μωρο μου τα κάνω....και τα καθαρίζω πλήρως από πετσακια και τα λοιπά ....εχω πολλούς που αγαπούν και γλύφουν πατουσακια
Καλά καλά Γιολάντα like καρδούλες χαχαχα με προκαλείς να μετράω αντίστροφα τις μέρες γυρισμούΚλείστε γρήγορα ραντεβού με Λεφάκη!
Το να προκαλώ και οι πιπες είναι τα δυνατά μου σημεία ❤Καλά καλά Γιολάντα like καρδούλες χαχαχα με προκαλείς να μετράω αντίστροφα τις μέρες γυρισμού
Τύπου σκληρό πορνό?Το να προκαλώ και οι πιπες είναι τα δυνατά μου σημεία ❤
Με σένα ναι....Τύπου σκληρό πορνό?
ΠΕΘΑΙΝΩ !!!!!Με σένα ναι....
Και δεν θέλω μα και μου κουράστηκα πονάω...όλο τέρμα μέσα βαθιές και πολλές διεισδύσεις
Πάω να μάθω τώρα . Και ταρό και φλυτζάνι να ειμαι σίγουρος...

Γιατί εσύ δεν θα συναντήσεις τη Γιολάντα. Αν δεν την συναντήσω θα μείνω στην άγνοια μου , να με ρωτάνε τη ωροσκόπο έχω και να τους κοιτάω σαν χάνος...Γιατί μοῦ τό ἀλλάζεις καί μ'ἀφήνεις μόνο;;;;!!!!![]()