Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Κουραγιο @Γιολάντα Magic και να ευχεσαι να μαλακωσει η @Sofia_Magic οταν θα σε βλεπει λογικα να παραμιλας απο την πειναBλεπεις τι τραβάω![]()
Καλωσηρθες.στην παρέα μας...@jormakka φιλαρακι μου εδω αγαπανε?
Goodnight love ❤Good night everyone
![]()
Όλα υπό έλεγχο....Κουραγιο @Γιολάντα Magic και να ευχεσαι να μαλακωσει η @Sofia_Magic οταν θα σε βλεπει λογικα να παραμιλας απο την πεινα
Στην παρεα του Τζορμακα ειμαι, απο εδω ειμαι περαστικος...Καλωσηρθες.στην παρέα μας...
Καληνύχτα γλυκούληGood night everyone
![]()
Ε κατεε βρε ν κάνουμε ένα τσιγάρο και φεύγεις...Στην παρεα του Τζορμακα ειμαι, απο εδω ειμαι περαστικος...
Ετσι τα χουφταλα πανε για υπνο στις 1....Good night everyone
![]()
Ειναι hard το μαγαζι αυτο...εγω ειμαι αγαπουλης...Ε κατεε βρε ν κάνουμε ένα τσιγάρο και φεύγεις...
Για να το λες μαλλον κατι θα ξερεις..Όλα υπό έλεγχο....
Μην του μιλάς.ετσι ...είναι πολύ καλόςΕτσι τα χουφταλα πανε για υπνο στις 1....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ειναι hard το μαγαζι αυτο...εγω ειμαι αγαπουλης...
Είμαι εγώ Αγαπούλα..Ετσι τα χουφταλα πανε για υπνο στις 1....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ειναι hard το μαγαζι αυτο...εγω ειμαι αγαπουλης...
Αστον να κοιμηθει γιατι ανεβηκε ο 500αρης 1,7% στη Νεα Υορκη και θα μου ζηταει τις συνδρομες για το φιλοπτωχο...Μην του μιλάς.ετσι ...είναι πολύ καλός![]()
Τι εισαι εσυ λεει?Είμαι εγώ Αγαπούλα..
Γούτσου _γούτσουΤι εισαι εσυ λεει?
Μονο με συσταση απο το αγορι το τρελο...Εσενα δεν σε πειστευω...Γούτσου _γούτσου
ΧαχαχαχαχαχαχαΜονο με συσταση απο το αγορι το τρελο...Εσενα δεν σε πειστευω...
Και πανω που ειπα να παω για υπνο διαβαζω οτι η @Sofia_Magic ειναι γουτσου γουτσουΓούτσου _γούτσου
.. οκ ουδεν σχολιο.. Απλα το κλεινω και παω για υπνο 
Εγω πάντως είμαι η γιολαντα , εκδιδόμενη γυνή με πολλές κοινωνικές φιλοσοφικές ανησυχίες πολυγαμικο ον και εργατική....χάρηκαΜονο με συσταση απο το αγορι το τρελο...Εσενα δεν σε πειστευω...
Ετσι...Κυκλωτικες κινησεις...Αστραπιαιες κινησεις...Εγω πάντως είμαι η γιολαντα , εκδιδόμενη γυνή με πολλές κοινωνικές φιλοσοφικές ανησυχίες πολυγαμικο ον και εργατική....χάρηκα