Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αποψε έχει ερωτική εξομολόγηση στην @Γιολάντα Magic
Να είστε συντονισμένοι. Εδώ, δημόσια, μπροστά σε όλους, ευάλωτος και ειλικρινής...
Όταν την δεις...άμα την δεις θα έχεις άλλη άποψη καυλιαρη μού ❤
Προφανώς δεν είσαι ο μόνος που δεν με συμπαθεί ...δεν είναι μόνο 2 είναι πολλοί περισσότεροι ....άλλοι το εκδηλώνουν και άλλοι όχι.. και δεν έχει να κάνει με αυτό που πραγματικά είμαι ( γιατί κανείς δεν το ξέρει αυτό) ) αλλα αυτό που συμβολιζω εδώ μέσα, το βρώμικο , το ανήθικο το άμεσο το προκλητικό το ωμό και πολλά άλλα....Ὄχι εὐχαριστῶ! Νά μοῦ λείπη... ΥΓ: Συγγνώμη πού παρεμβαίνω, ἀλλά τό λέω γιά νά δείξω ὅτι δέν εἶναι ὁ μόνος ποὺ δέν τὴ γουστάρει. Καί ἄν ἠ Γιολάντα ἀπαντήση τώρα: "χέσθηκα" τῆς λέω προκαταβολικά "καί ἐγώ" ΥΓ2: Ἔχω ξαναπεῖ... Προτιμῶ νά πάρω ἐσένα! ΦΙΛΑΚΙΑ! ΠΟΛΛΑ!
δεν εισαι ανηθικη,Προφανώς δεν είσαι ο μόνος που δεν με συμπαθεί ...δεν είναι μόνο 2 είναι πολλοί περισσότεροι ....άλλοι το εκδηλώνουν και άλλοι όχι.. και δεν έχει να κάνει με αυτό που πραγματικά είμαι ( γιατί κανείς δεν το ξέρει αυτό) ) ςλλς αυτό που συμβολιζω, το ανήθικο το άμεσο το προκλητικό το ωμό και πολλά άλλα....
Όποιος ειναι συμφιλιωμενος
με αυτά ίσως και να καυλωνει....
Σε οποιον αρεσουμε κουκλα μου!Προφανώς δεν είσαι ο μόνος που δεν με συμπαθεί ...δεν είναι μόνο 2 είναι πολλοί περισσότεροι ....άλλοι το εκδηλώνουν και άλλοι όχι.. και δεν έχει να κάνει με αυτό που πραγματικά είμαι ( γιατί κανείς δεν το ξέρει αυτό) ) ςλλς αυτό που συμβολιζω, το ανήθικο το άμεσο το προκλητικό το ωμό και πολλά άλλα....

εσένα μετά από αυτή την απάντηση να ξέρεις σε αγαπώ λίγο παραπάνω...να ξες...Προφανώς δεν είσαι ο μόνος που δεν με συμπαθεί ...δεν είναι μόνο 2 είναι πολλοί περισσότεροι ....άλλοι το εκδηλώνουν και άλλοι όχι.. και δεν έχει να κάνει με αυτό που πραγματικά είμαι ( γιατί κανείς δεν το ξέρει αυτό) ) αλλα αυτό που συμβολιζω εδώ μέσα, το βρώμικο , το ανήθικο το άμεσο το προκλητικό το ωμό και πολλά άλλα....
Καλημερα λαγουδάκι μου , έχεις φιλιά από Σόφιεσένα μετά από αυτή την απάντηση να ξέρεις σε αγαπώ λίγο παραπάνω...να ξες...
Εσύ θα πάρεις εμένα εγώ θα φέρω Γιολάντα... θα είμαστε μία ωραία παρέα! Γεια σου Αγαπη ❤Ὄχι εὐχαριστῶ! Νά μοῦ λείπη... ΥΓ: Συγγνώμη πού παρεμβαίνω, ἀλλά τό λέω γιά νά δείξω ὅτι δέν εἶναι ὁ μόνος ποὺ δέν τὴ γουστάρει. Καί ἄν ἠ Γιολάντα ἀπαντήση τώρα: "χέσθηκα" τῆς λέω προκαταβολικά "καί ἐγώ" ΥΓ2: Ἔχω ξαναπεῖ... Προτιμῶ νά πάρω ἐσένα! ΦΙΛΑΚΙΑ! ΠΟΛΛΑ!
Εγώ χωράω στην παρεαΕσύ θα πάρεις εμένα εγώ θα φέρω Γιολάντα... θα είμαστε μία ωραία παρέα! Γεια σου Αγαπη ❤
Σαντρα! Εσυ?Προφανώς δεν είσαι ο μόνος που δεν με συμπαθεί ...δεν είναι μόνο 2 είναι πολλοί περισσότεροι ....άλλοι το εκδηλώνουν και άλλοι όχι.. και δεν έχει να κάνει με αυτό που πραγματικά είμαι ( γιατί κανείς δεν το ξέρει αυτό) ) αλλα αυτό που συμβολιζω εδώ μέσα, το βρώμικο , το ανήθικο το άμεσο το προκλητικό το ωμό και πολλά άλλα....
δεν πιστευω ειναι θεμα συμπαθειας ή αντιπαθειας προς το χαρακτηρα σου ή στο προσωπο σουΠροφανώς δεν είσαι ο μόνος που δεν με συμπαθεί ...δεν είναι μόνο 2 είναι πολλοί περισσότεροι ....άλλοι το εκδηλώνουν και άλλοι όχι.. και δεν έχει να κάνει με αυτό που πραγματικά είμαι ( γιατί κανείς δεν το ξέρει αυτό) ) αλλα αυτό που συμβολιζω εδώ μέσα, το βρώμικο , το ανήθικο το άμεσο το προκλητικό το ωμό και πολλά άλλα....
από σένα?? τίποτα?? παλιοτσιγκούνα...Καλημερα λαγουδάκι μου , έχεις φιλιά από Σόφι
Εσύ θα πάρεις εμένα εγώ θα φέρω Γιολάντα... θα είμαστε μία ωραία παρέα! Γεια σου Αγαπη ❤
Θα την φέρω και σε σένα...Εγώ χωράω στην παρεα
δεν πιστευω ειναι θεμα συμπαθειας ή αντιπαθειας προς το χαρακτηρα σου ή στο προσωπο σου
νομιζω εννοει οτι δεν εισαι στα δικα του σεξουαλικα προτυπα/γουστα
δεν ειναι ολοι για ολους
εξαιρεση εγω που πηδαω τα παντα
Όταν λες τα πάντα; Να πιάσω τοίχο και να φορέσω τσίγκινο σώβρακο με κωδικό ξεκλειδώματος στην τρύπα δηλαδή;εξαιρεση εγω που πηδαω τα παντα
Θα πονέσω ;Θα την φέρω και σε σένα...
Όταν λες τα πάντα; Να πιάσω τοίχο και να φορέσω τσίγκινο σώβρακο με κωδικό ξεκλειδώματος στην τρύπα δηλαδή;![]()
Δεν την γνωρίσω από κοντά...Αλλά ότι είναι ΜΟΥΝΑΡΑ αυτό φαίνεταιΚαλημέρα κούκλα! Τὴν Τέιλορ νά φέρης! Εἶναι καί πιό ὄμορφη μέ βάση τά δικά μου γοῦστα!
Ἀλήθεια, πέρα ἀπ'τήν πλάκα ἡ Τέιλορ καί σύ κάνετε ντουέτο;