Διαγραμμένο μέλος 222061
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2022
- Like
- 2.254
Να αυτά μόυ λέτε και είμαι συνέχεια μούσκεμα.....Καυλα Βαλερια με τις καυλοκαμπυλες σου!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μμμμ τσίτα...Τι βυζαρες ειναι αυτες;
Να αυτά μόυ λέτε και είμαι συνέχεια μούσκεμα.....Καυλα Βαλερια με τις καυλοκαμπυλες σου!
Μμμμ τσίτα...Τι βυζαρες ειναι αυτες;
εφτασεεεεεεΝα αυτά μόυ λέτε και είμαι συνέχεια μούσκεμα.....
Και μεις συνεχεια καυλωμενοιΝα αυτά μόυ λέτε και είμαι συνέχεια μούσκεμα.....
Μμμμ τσίτα...
αφου εισαι καυλα,ψεματα να πω? ασε με να εκφραστω ντε.Να αυτά μόυ λέτε και είμαι συνέχεια μούσκεμα.....
Χωρίς παρεξήγηση φίλε αλλά ο τυπας δεν ακουγεται παλι καλά είναι ο σασκε και το σώζει
Έχει όμως άρρωστο beat... Και για αυτό τα σπάει. Καλα ο saske είναι τοπΧωρίς παρεξήγηση φίλε αλλά ο τυπας δεν ακουγεται παλι καλά είναι ο σασκε και το σώζει
είχες γεννηθεί όταν βγήκε αυτό το τραγούδι όμορφη?Μόνο εσύ @Annapurna ❤ καλό Σαββατοκύριακο βαβγ ( Αγαπημένο τραγούδι)
Τα καλύτερα τραγούδια έχουν γραφτεί πρίν γεννηθώ... Αλλά ναι είχα.... και είναι ένα από τα Αγαπημένα μού... ξέρει ο φίλος Ανναπουρνα τα γούστα μουείχες γεννηθεί όταν βγήκε αυτό το τραγούδι όμορφη?![]()
Μόνο εσύ @Annapurna ❤ καλό Σαββατοκύριακο βαβγ ( Αγαπημένο τραγούδι)

Ισχύει, να κάνουμε μια μέρα ραδιόφωνο λέω...να βάλουμε εδώ τα αγαπημένα μας....να μάθουμε τα γούστα σου κι εμείς κ να μάθεις τα δικά μας!Τα καλύτερα τραγούδια έχουν γραφτεί πρίν γεννηθώ... Αλλά ναι είχα.... και είναι ένα από τα Αγαπημένα μού... ξέρει ο φίλος Ανναπουρνα τα γούστα μου
Λαρααααααααα μου ❤Καλησπέρα αγαπούλες μου τι κάνετε?
Διαθέσιμη από 18:00 υπάρχουν λίγες διαθεσιμότητες το απογευματάκι ❤
Μετά το γάμο θα γνωριστούμε εμείς...Ισχύει, να κάνουμε μια μέρα ραδιόφωνο λέω...να βάλουμε εδώ τα αγαπημένα μας....να μάθουμε τα γούστα σου κι εμείς κ να μάθεις τα δικά μας!
![]()
Καλησπέρα αγαπούλες μου τι κάνετε?
έχει η πουτ@ν@... ιντίντ!!!!Λαρααααααααα μου ❤
Μετά το γάμο θα γνωριστούμε εμείς...
ΣΟΚ!!! Ολα αρμονικά πάνω σου μωρή τρέλλαΚαλησπέρα αγαπούλες μου τι κάνετε?
Λαγονισιαν μου τι κάνεις? ❤ΣΟΚ!!! Ολα αρμονικά πάνω σου μωρή τρέλλα
Γάμο? Ποιόν γάμο???Λαρααααααααα μου ❤
Μετά το γάμο θα γνωριστούμε εμείς...
κι εγώ καλά ρε συ! Τι άλλα νέα????Λαγονισιαν μου τι κάνεις? ❤

Ναι, λάρα μου καρδούλες και την έχεις αφήσει μόνη σήμερα να φάει όλες τις πούτσεςΛαρααααααααα μου ❤

Κάτσε φρόνιμα...Γάμο? Ποιόν γάμο???
Νόμιζα ότι παντρεύεσαι άλλον...με την ίδια κουμπάρα βέβαια (ότι είχα πει δλδ εγώ, κάποιοι με αντιγράφουν) και επειδή δεν είδα κάποια αντίδραση από μέρους σου...έκανα πίσω, σε αποδέσμευσα!