ναι κανε οτι πιανεις την καραφλα σου εσυ. μολις μαθεις οτι με γκομενες που εχεις σαλιαρισει στο μπουρδελα,πισω απ'το προφιλ σου απανταει αντρας...θα συνεχισεις να πιανεις την καραφλα σου?
Καταρχας με ξερεις προσωπικα αν εχω καραφλα η οχι? Μπορει να χω μπορει και να μην εχω.. Αυτο το gif βρηκα μου αρεσε και το βαλα..
Ποιος ειπε οτι σαλιαριζω με γκομενες εδω μεσα?? Μηπως τους ζητησα να βγουμε και ραντεβου απο εδω μεσα? Μηπως ανταλλασω μηνυματα εδω μεσα με καποιες στην προσπαθεια μου της γνωρισω καλυτερα και δεν το ξερω ?
Μηπως εχω ανοιχτει σε καποιο προφιλ και δεν το ξερω?
Μηπως κανω αυτα που μπορει να κανουν (αν τα κανουν) διαφορα τουβλα (διοτι τουβλα ειναι οσοι ανοιγονται και ας πουμε οτι σαλιαριζουν σε ανωνυμα προφιλ των κοριτσιων)
Απο εκει και περα εμενα οποια μου εκανε κλικ εως τωρα την συναντησα και εκανα σεξ μαζι της.. Με ολες (με καποιες μικρες εξαιρεσεις) περασα καλα..
απο εκει και περα θα με νοιαξει εμενα αν το προφιλ που γραφει: " μωρα μου" κλπ η το προφιλ που ανεβαζει βιντεο και φωτο το διαχειριζεται αντρας.. η ιδια η κοπελα η καποιος αλλος τελος παντων?