Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και που το ξέρεις ρε σύ ότι είμαι ξύπνια και ποιες είναι οι χαζές. 3 μπορώ να σου πω που δεν έχουν καμία σχέση από κοντά σε σχέση με αυτά που γράφουν. Στο γραπτό όλοι καλοί είμαστε .. κάποιες το παίζουν χαζές γιατί έχουν συμφέρον και το αντίστροφο.. να σας υπενθυμίσω ότι δεν είστε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αυτιά, σε ένα φόρουμ με μπουρδελα και εσκορτ είστε, μην κάνετε πως τα ξέρετε και τα βλέπετε όλα επειδή διαβάζετε δυο συλλαβές… και μην προσβάλετε κοπέλες! Φιλικά ..Σάντρα μου για μένα πάντως κάνεις σίγουρα λάθος..... Μπορείς να δεις το προφιλ μου στο παρελθόν... και με σένα έχω διαφωνίσει στο παρελθόν...αλλά τουλάχιστον εσύ είσαι ξύπνια....
Η αριανα
Παρακολουθούν 266 ατομα το νημα στα 300 ατομα θα ειπωθουν τα ονοματαΤελικά παίζει τρελή ίντριγκα εδώ μέσα....Ας χυθεί αίμα: αρχίστε τα ονόματα

Ναι οκ, αλλά μη χολοσκάς ρε μαν.. Εσύ θα βάλεις μυαλό στη πάσα μία; Δε θυμάμαι το σκηνικό, αλλά αν είχες δίκιο το χάνεις έτσι νομίζω. Και να θυμάσαι " There is no such thing as bad publicity "Δεν έχω κάτι ιδιαίτερο. Ούτε την έχω συναντήσει. Αλλά η Βανέσα προσέβαλε συνάδελφο της απότο γραφείο και αντέδρασα και το ξεκίνησε η Βανέσα με προσβολές... Απλά την έβαλα στην θέση γιατί πρέπει να μάθει μέχρι που φτάνει το μπόι της....Απ ότι φαίνεται δεν της τα έμαθαν τα βασικά στο σχολείο και στην οικογένεια της... και δεν θέλει να τα μάθει ούτε τώρα... Κατά τα άλλα και οι άλλες κοπέλες το ίδιο είναι όσο αφορά την δουλειά, απλά οι υπόλοιπες σέβονται κάποια πράγματα, εκτός από την @Sandra Magic που και αυτή ξεκατινιάστηκε με την @Γιολάντα Magic αλλά το έκοψε μετά.
Αυτά. Το θέμα θεωρείται λήξαν....
Συμφωνώ εν μέρη οτι κάποιες το παίζουν χαζές...Αλλά η νοημόσυνη κάποιου ή κάποιας φαίνεται όταν είναι σε ένταση, όταν δηλαδή τσακώνεται... Οι απαντήσεις της Βανέσας είναι τουλάχισον επιπέδου 10χρονου... Δες τι μου απάντησε για την wikipedia. Ήμαρτον....Και που το ξέρεις ρε σύ ότι είμαι ξύπνια και ποιες είναι οι χαζές. 3 μπορώ να σου πω που δεν έχουν καμία σχέση από κοντά σε σχέση με αυτά που γράφουν. Στο γραπτό όλοι καλοί είμαστε .. κάποιες το παίζουν χαζές γιατί έχουν συμφέρον και το αντίστροφο.. να σας υπενθυμίσω ότι δεν είστε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αυτιά, σε ένα φόρουμ με μπουρδελα και εσκορτ είστε, μην κάνετε πως τα ξέρετε και τα βλέπετε όλα επειδή διαβάζετε δυο συλλαβές… και μην προσβάλετε κοπέλες! Φιλικά ..
Φωνάξτε φίλουςΠαρακολουθούν 266 ατομα το νημα στα 300 ατομα θα ειπωθουν τα ονοματα![]()
Σε έχω γλεντήσει τουλάχιστον δέκα σελίδες με δέκα διαφορετικούς τρόπους τι δεκάχρονο..τουλάχιστον εγώ δεν γράφω με τέλειες ανάμεσα if you know what I meanΣυμφωνώ εν μέρη οτι κάποιες το παίζουν χαζές...Αλλά η νοημόσυνη κάποιου ή κάποιας φαίνεται όταν είναι σε ένταση, όταν δηλαδή τσακώνεται... Οι απαντήσεις της Βανέσας είναι τουλάχισον επιπέδου 10χρονου... Δες τι μου απάντησε για την wikipedia. Ήμαρτον....
συγνωμηΠιο πιθανό να πας εσύ σε στούντιο έχει κάτι ωραία στο μετάξι που έχουν όλες τους καυλια και ταιριάζεις ταμαμ πάρα εγώ

Καλώς σας βρήκα@taylor.magic Καταρχην καλως ορισες στη παρεα, Εχω μια απορια, Απο οολαα τα ονοματα τι σε εμπνευσε να λέγεσαι taylor?
![]()
θα μιλήσεις στους 300; ρε τύποι όσοι έχετε δύο και τρία προφίλ, κάντε ένα log inΦωνάξτε φίλους
Ο Λεωνίδας λείπειθα μιλήσεις στους 300; ρε τύποι όσοι έχετε δύο και τρία προφίλ, κάντε ένα log in
Εντωμεταξύ σε βαρέθηκα Έλα πάλι αύριο για τα συνηθισμένα ξέρεις εσύ χαχαχαΣυμφωνώ εν μέρη οτι κάποιες το παίζουν χαζές...Αλλά η νοημόσυνη κάποιου ή κάποιας φαίνεται όταν είναι σε ένταση, όταν δηλαδή τσακώνεται... Οι απαντήσεις της Βανέσας είναι τουλάχισον επιπέδου 10χρονου... Δες τι μου απάντησε για την wikipedia. Ήμαρτον....
Είμαι αλλογο!!Φωνάξτε φίλους
Λογκ ιν κ τα φεικ όλα..έχω κάτσει με σταυρόλεξοθα μιλήσεις στους 300; ρε τύποι όσοι έχετε δύο και τρία προφίλ, κάντε ένα log in
Πωπω για ποτε μαζευονται οι κλωνοι 271 για παμεεθα μιλήσεις στους 300; ρε τύποι όσοι έχετε δύο και τρία προφίλ, κάντε ένα log in

Είμαι αλλογο!!
Μπορεί να είναι φαν της Taylor swift και να μη γουστάρει αντιγραφέςΚαλώς σας βρήκα
Γιατί βρε δεν σαρεσει;
Ισως για να μην υπαρχει συνονημια@taylor.magic Καταρχην καλως ορισες στη παρεα, Εχω μια απορια, Απο οολαα τα ονοματα τι σε εμπνευσε να λέγεσαι taylor?
![]()
Ειμαι αλογο ειμαι αλογο ειμαι αλογοΛογκ ιν κ τα φεικ όλα..έχω κάτσει με σταυρόλεξο