Γιου γουις
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Γιου γουις
Γυναικα διχως βυζους,εκκλησια διχως ΤζηζουςΔιαθέσιμη από 4 σήμερα καυλακια μου
Θέλω να μ το κάνεις κ σε θρησκεία σουαχιλι τώρα...χαχαχαχα σ ευχαριστώ μωρό μΓυναικα διχως βυζους,εκκλησια διχως Τζηζους
καλά, στην Ισπανία το bou έχεις στο μυαλό σου?Ποτε θα σε πάρω μαζί μου να σε δούνε έτσι με το κόκκινο μαλλί να καυλωσουν μέχρι και τα δέντρα;;;;
Όταν με κλείσεις ραντεβού πες στη τηλεφωνητρια να έχω μαζί μου το 25ποντο συραπον ...Γιολαντα.. ανέβασε ότι θες... απλά μην με πολιορκείς άλλο..
Οι σουαχιλι βρε (ντιγκο αλλιως)ειναι μουσουλμανοιΘέλω να μ το κάνεις κ σε θρησκεία σουαχιλι τώρα...χαχαχαχα σ ευχαριστώ μωρό μ
Όταν με κλείσεις ραντεβού πες στη τηλεφωνητρια να έχω μαζί μου το 25ποντο συραπον ...
Ατσα,πολιορκητικος κριος τυπεΌταν με κλείσεις ραντεβού πες στη τηλεφωνητρια να έχω μαζί μου το 25ποντο συραπον ...

Όταν με κλείσεις ραντεβού πες στη τηλεφωνητρια να έχω μαζί μου το 25ποντο συραπον ...

καντε αναφορα τον ηλιθιοΕισαι μεγάλο νούμερο....αν θες μπορώ να δείξω όλες τις συνομιλίες αλλα δεν το κάνω γτ σέβομαι τα απόρρητα των μελών....
Με γαμησες χαχαχαχαχΟι σουαχιλι βρε (ντιγκο αλλιως)ειναι μουσουλμανοι
οποτε ¨Αβυζη γυναικα,Μωαμεθ διχως Μεκα"
νοτ γιετΜε γαμησες χαχαχαχαχ
Έχει ανέβει επικίνδυνα το Σαντράκι.Λαλαλααααααα ξεκινάμεεεε
δεν εχεις καταλαβει ποιος ειναι ο ψυχοπαθης του site ??Γιατί, τι έκανε ο @TASSOS karipidis για να του κάνουμε αναφορά;![]()
But soon I hopeνοτ γιετ