Τσιγκελωτο κιολας,το γυριζω με κερι.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τσιγκελωτο κιολας,το γυριζω με κερι.
η σερβιτορα τι σου εφταιξε ?Τσιγκελωτο κιολας,το γυριζω με κερι.
Κω..λαρα κροφτ που λεει κ η Σαντρα!!Είμαι διαθέσιμη σήμερα![]()
Πολλοί άντρες έχουν μόνιμη περίοδο....εκεί να δεις νεύρα...Ευτυχώς δεν έχετε περίοδο η άντρες...
Από της 4 Αγαπη ❤Σοφία, συνήθως τί ώρες εργάζεσαι;
Μού αρέσει να μιλάω και να κάνουμε πλάκα με όσους έχουν χιούμορ.... εδώ δεν έχω λόγο να προσβάλω οποιονδήποτε.....Πολλοί άντρες έχουν μόνιμη περίοδο....εκεί να δεις νεύρα...
Πάρε τηλέφωνο στο γραφείο για ραντεβού, είναι πολύ εξυπηρετικό!Θα βρεθούμε???
Ευχαριστώ πολύ μωρό ❤
Μόνο εμένα «ενοχλεί» που η κοτσίδα δεν είναι στην ίδια ευθεία με το εσώρουχο;Είμαι διαθέσιμη σήμερα![]()

ΣΕ πειραξε εσένα αυτό σοβαρά;Μόνο εμένα «ενοχλεί» που η κοτσίδα δεν είναι στην ίδια ευθεία με το εσώρουχο;![]()
παραδοξως τα εγραψες ολα σωστα,ευγε! κερναω shushi χωριατικο.Ταιριάζει με την αγένεια σού...
Προσφέρομαι εγώ...άμα ενδιαφέρεσαι!!!Δεν βρήκα άντρα ακόμα...... ακομααααα
μπα στη μπουτσα μας κιολας,την πλακα μας κανουμε να περναει η ωρα. ευγενικοι και κυριοι ειμαστε ως πελατες στα ραντεβου μας σε καθε κοπελα εδω μεσα. αμα λεμε και καμια μαλακια στο φορουμ,δε τρεχει τιποτα. τωρα οι white knights δηθεν προστατες του bou συνηθως πιανουν χωρο και τους γραφουμε στ'αρχιδια μας.Εδώ μέσα είτε τσατισμένοι τύποι εξαιτίας της αφραγκίας τους είτε τίποτε τελείως ανώμαλοι συνήθως γράφουνε, άντε και κανένας-δυο ψευτο-πλακατζήδες. Όσοι είναι πιο ευγενικοί και κύριοι γενικά δεν ασχολούνται καθόλου, γιατί είναι γελοίο και τελείως σαθρό άντρας να συμπεριφέρεται κατά τέτοιο τρόπο, χωρίς να δείχνει καθόλου σεβασμό στις γυναίκες.
Για μια ακόμη φορά RESPECT!!!Μού αρέσει να μιλάω και να κάνουμε πλάκα με όσους έχουν χιούμορ.... εδώ δεν έχω λόγο να προσβάλω οποιονδήποτε.....