@Sofia_Magic Σοφια, αν και σε εσένα ερχόταν ένας πελάτης σε μικρή ηλικία θα γαμιόσουν με το ίδιο πάθοςς;
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
??Δεν με περνούν μόνο να με γαμησουν μωρό μου....???
Σοφια απο το πρωτο ραντεβου το κανεις εσυ ??βουρ, δεν δινεις λιγο χρονο για γνωριμια?? Καλοοο?Θα στο πω εγώ! Δεν μού αρέσει να πάω ραντεβού και να μην φάω πουτσα...να τελειώνει με οτιδήποτε άλλο χωρίς να με γαμησει...ιδικά αν είναι πρώτο ραντεβού...Μετά κατάθλιψη ???
Εγώ για δουλειά μίλησα....Σοφια απο το πρωτο ραντεβου το κανεις εσυ ??βουρ, δεν δινεις λιγο χρονο για γνωριμια?? Καλοοο?
Ξεχασα να συμπληρωσω το αυτονοητο.. Οτι δεν σε πιστευω (παροτι δεν εχεις λογο να πεις ψεματα) διοτι κακα τα ψεματα απλα δεν γινεται αυτο που λεςΔεν με περνούν μόνο να με γαμησουν μωρό μου
Σε καλουν για ψυχαναλυση![]()
??
Τελος παντων θεωρω οτι δεν γινεται να σε συναντησει καποιος και να μξν σε θελησει. Το θεωρω εξωπραγματικο
Δημόσια δεν μπορώ να γράψω ότι αρέσει στο καθένα...το ξέρεις αυτό!! Σε μήνυμα μπορώ να σε φωτίσω μιας και δεν έχεις καταλάβει μωράκι μου ??Ξεχασα να συμπληρωσω το αυτονοητο.. Οτι δεν σε πιστευω (παροτι δεν εχεις λογο να πεις ψεματα) διοτι κακα τα ψεματα απλα δεν γινεται αυτο που λες![]()
Ουτε με ενδιαφερει να μαθω.. Το ξερω οτι υπαρχουν ανθρωποι με βιτσια και οπως σου εγραψα ποιο πανω δεν εχεις λογο να πεις ψεματα..Δημόσια δεν μπορώ να γράψω ότι αρέσει στο καθένα...το ξέρεις αυτό!! Σε μήνυμα μπορώ να σε φωτίσω μιας και δεν έχεις καταλάβει μωράκι μου ??
???????Ουτε με ενδιαφερει να μαθω.. Το ξερω οτι υπαρχουν ανθρωποι με βιτσια και οπως σου εγραψα ποιο πανω δεν εχεις λογο να πεις ψεματα..
Απλα εγω θεωρω οτι ειναι αδιανοητο και αφυσικο να μην σε θελει καποιος ..
Απο εκει και περα εννοειται οτι σεβομαστε τα γουστα του καθενος
Η ουσια ειναι οτι οι υπολυποι περναμε καλα μαζι σου![]()
![]()
Πήξαμε στους "μερακλήδες"...Δεν με περνούν μόνο να με γαμησουν μωρό μου...
Καλα προφανως κ εγω, πλακα εκανα οκκ. Δεν επιασε φαινεται.. Γιατι αλλο να μιλουσες εδω μεσα...Εγώ για δουλειά μίλησα....
Αλλά και προσωπική ζωή αν μού άρεσε πολύ θα έκανα ???Καλα προφανως κ εγω, πλακα εκανα οκκ. Δεν επιασε φαινεται.. Γιατι αλλο να μιλουσες εδω μεσα...
18 και πάνω να είναι ???@Sofia_Magic Σοφια, αν και σε εσένα ερχόταν ένας πελάτης σε μικρή ηλικία θα γαμιόσουν με το ίδιο πάθοςς;
Θέλω κι εγώ pm?Δημόσια δεν μπορώ να γράψω ότι αρέσει στο καθένα...το ξέρεις αυτό!! Σε μήνυμα μπορώ να σε φωτίσω μιας και δεν έχεις καταλάβει μωράκι μου ??
Πότε θα πάμε για καφέ?Αλλά και προσωπική ζωή αν μού άρεσε πολύ θα έκανα ???
Εσύ ξέρεις τα πάντα ???Θέλω κι εγώ pm?
Μόνο αν μού κάτσεις πρώτο ραντεβού...αν το παίζεις δύσκολος δεν έρχομαι....Πότε θα πάμε για καφέ?
Συγνώμη, δεν το κάνω από το πρώτο ραντεβού...Μόνο αν μού κάτσεις πρώτο ραντεβού...αν το παίζεις δύσκολος δεν έρχομαι....
Χαχαχαχα, τι πουτανίτσα που είσαι?Εσύ
Εσύ ξέρεις τα πάντα ???
Να αυτά δεν μπορώ....Συγνώμη, δεν το κάνω από το πρώτο ραντεβού...