Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θα το επικοινωνήσουμε να κάνει άμεσα..?Πειστε και την Σαμπρινα (Μαγδα) να κανει προφίλ εδώ, δεν τη κάνετε παρέα? Κολάζει η κοπέλα με τέτοιο κορμι
Ωωωω γιεςΚαύλα Αμυγδαλιά!!!
Άρρωστα κορίτσια μου ??Εγώ αναρωτιέμαι ποιος θα είναι ο επόμενος τυχερός που θα εχει το μέγα δίλλημα για το που θα μπει πρώτα οταν εχει κάτι τέτοιο μπροστά του ? @Sandra Magic
Σε ευχαριστώ πολύ γλυκουλη μου αλήθεια@Sandra Magic από τα καλύτερα κορμιά και καλύτερα κορίτσια που έχω πάρει.Της είχα δείξει και βιντεάκι με το κορίτσι μου και γούσταρε με 1000 για τρίο...δυστυχώς όμως δεν έψησα ποτέ την μικρή...
Ευχαριστώ πολύ πολυυυυυSandra είναι καύλα. Το σώμα της ειναι πετιτ, πολύ ωραίο, όμορφο πρόσωπο και ωραίο χαμόγελο. Πολύ γλυκιά κοπέλα, αλλά αν είναι για gfe h pse θα το μάθουμε την επόμενη φορα. Πίπα πάρα πολύ καλή και το μουνακι της είναι αρκετά στενό. Επόμενη φορά μαζί με Αριανα
Και εμείς μαζί...Άρρωστα κορίτσια μου ??
Σε φοβάμαι εσένα....θα μου την αποπλανήσεις τη μικρή....????Σε ευχαριστώ πολύ γλυκουλη μου αλήθειαΑκόμα περιμένω πάντως .. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ πολύ πολυυυυυ![]()
Θα είμαι καλή το υπόσχομαι .. δεν θα στην κλέψω .. τουλάχιστον τη πρώτη φορά ??Σε φοβάμαι εσένα....θα μου την αποπλανήσεις τη μικρή....????
ω ρε φιλε...αυτα ειναι διληματα ζωηςΕγώ αναρωτιέμαι ποιος θα είναι ο επόμενος τυχερός που θα εχει το μέγα δίλλημα για το που θα μπει πρώτα οταν εχει κάτι τέτοιο μπροστά του ? @Sandra Magic
Ελπίζω να γαμήσω και τα δυο κωλαράκια??Θα είμαι καλή το υπόσχομαι .. δεν θα στην κλέψω .. τουλάχιστον τη πρώτη φορά ??
Εμείς πάντως καήκαμε στο ζεσταμα...πως προετοιμαζόμαστε με @Sandra Magic
Τα χάδια της ήβης... ?πως προετοιμαζόμαστε με @Sandra Magic
Που την βρήκες αχααχαχΕδω μετα την προετοιμασια !!!
![]()
Που την βρήκες αχααχαχ
duo φωτιά ? το βλέπω... ΔίλημμαΚαλησπέρα και καλή βραδιά? @ariana.magic ?