Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μαζί μού ήσουν γιατί δεν μού το είπες πριν? Πες το μού σε μήνυμα, μιλά Γιολάντα ???Μωρή καυλιαρα γυναίκα ❤
Άργησα να στο πω σήμερα γιατί τον έτρωγα από νωρίς ???
Είχα λυσσάξει να γλυφτούμε πάλι και. Ξέχασα ότι ήθελα ν σου πω ....εδώ πήγα να φύγω χωρίς Παλτό από το ραντεβού μας ?Μαζί μού ήσουν γιατί δεν μού το είπες πριν? Πες το μού σε μήνυμα, μιλά Γιολάντα ???
?????? πήρες φωτιά ! Τα σέξυ εσώρουχα τα θέλω...Αλλά για δικό μου στήθος! Το γράφω δημόσια για σιγουριά...?Είχα λυσσάξει να γλυφτούμε πάλι και. Ξέχασα ότι ήθελα ν σου πω ....εδώ πήγα να φύγω χωρίς Παλτό από το ραντεβού μας ?
Θα βάλεις κώλο στο μενού; ??Καλήν Εσπέρα Άρχοντες
?
Σε λίγες μέρες , ίσως, λέω ίσως, θα σας έχω μια έκπληξη .. Θα την ανακοινώσω εδώ?
Καλό βράδυ λεβέντες και καυλιτσες μου ?
Θα βάλεις κώλο στο μενού; ??

24 ώρες και ακόμα χαρτάκι για την σειρά περιμένω.Φίλε όλα κι όλα προηγούμαι
![]()

24 ώρες και ακόμα χαρτάκι για την σειρά περιμένω.![]()

Εγώ είμαι ταξιδιώτης σήμερα είμαι αύριο όχι.Η Σαντρούλα είναι η αγαπημένη μου.
Μη μου κολλάς και εσύ γιατί δεν θα σου ξαναμιλήσω.
![]()
![]()
Εγώ είμαι ταξιδιώτης σήμερα είμαι αύριο όχι.

Κάτσε έχω κάποιες μέρες ακόμα.Καλό σου ταξίδι λοιπόν και ... μακριά σπι τη Σαντρούλα
Και που σε ... γράφε μας που και που ... μη μας ξεχάσεις.
![]()
Καλησπέρα σας συναγωνιστές για Λίλου έχεις κάποιος άποψη;
Θέλω να το φάω αυτό το κορμάκι. Να το ξεκοκαλίσω για την ακρίβεια...Καλησπέρα μωρακιαα..
Καλησπέρα σας συναγωνιστές για Λίλου έχεις κάποιος άποψη;
Έχει 2 κριτικές. Η 3η σβήστηκε - δε γνωρίζω γιατί. Σ´ εμένα δεν ενέδωσε αν και την πολιόρκησα.Πραγματικά... Δέν ἔχει πεῖ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ γι'αὐτήν ΠΟΤΕ... Εἶναι ν'ἀπορῆ κάποιος...
Μωράκια καλησπέρα ! Μετά από πολύ καιρό απουσίας και παρά πολλά μηνύματα δικά σας, αποφάσισα για ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ να δουλέψω κανονικά, ακόμη κι αν δεν υπάρχω στο σάιτ αυτή τη στιγμήΑπό αύριο μέχρι και 12/5 είμαι διαθέσιμη κάθε μέρα, με παρά πολλές εκπλήξεις στο κάθε ραντεβού που σίγουρα δεν θα τις περιμένετε ..
Σας περιμένω και μου λείψατε πολύ !
Αύριο διαθέσιμη από 6 το απόγευμα έως αργά το βράδυ
Εσύ έχεις δοκιμάσει; Η άποψη σου;Έχει 2 κριτικές. Η 3η σβήστηκε - δε γνωρίζω γιατί. Σ´ εμένα δεν ενέδωσε αν και την πολιόρκησα.