tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.848
- Πόντοι
- 736
Τελεια φωτογραφία....Αριάνα σου έχω στείλει ένα μνμ δες λίγο στο ινμποξ σ σε παρακαλώ.... ευχαριστώ!!!Stick out your tongue girls wonna have fun ? @Sandra Magic
Τελεια φωτογραφία....Αριάνα σου έχω στείλει ένα μνμ δες λίγο στο ινμποξ σ σε παρακαλώ.... ευχαριστώ!!!Stick out your tongue girls wonna have fun ? @Sandra Magic
Πες ένα όνομα πού πέρασες σούπερ φίλε! Να το έχουμε στο πρόγραμμα μην φάμε φόλαμε εσωσες, εισαι αρχοντας, μονο για το αναλ θα το σκεφτω
παντα αν ρωτησει καποιος στο νημα αν εχω παρει καποια θα πω δυο κουβεντες αν δεν ηταν σουπερ το ραντεβου ή θελει επαναληψη για να εμπεδωσω, γιατι εφοσον το γραφειο φερνει Ελληνιδες σε premium τιμη περιμενω κι εγω το κατι παραπανω σε διαθεση και υπηρεσιες
χρωσταω 7 αντε 8 κριτικες για μαγισσες αν δεν κανω λαθος
Βασικα τη δικια σου θελω να δω την παρασκευη....Σοφακι εννοωΠες ένα όνομα πού πέρασες σούπερ φίλε! Να το έχουμε στο πρόγραμμα μην φάμε φόλα

Να σας ειχαμε και Θεσσαλονικη?Stick out your tongue girls wonna have fun ? @Sandra Magic
Ιδου η Ρόδος, ιδού και το πηδημα...Από ότι φαίνεται στην Ρόδο έχει καλό καιρό ακόμη .. τα λέμε από Παρασκευή![]()
Καλά να περάσεις εύχομαι! Αν θέλεις κάτι να ρωτήσεις για Σοφία στείλε μήνυμα (απορία)Βασικα τη δικια σου θελω να δω την παρασκευη....Σοφακι εννοω
απο εκει και περα οι περισσοτερες ηταν κουρασμενες μην πω ψοφιες ή ειχαμε θεματα υγιεινης(δεν θα επεκταθω)
Καλουτσικα σχετικα εχω περασει με τα βαρια χαρτια του γραφειου, Αριανα παλαιοτερα και Σαντρα πιο προσφατα, πιστευω με καμια δυο ακομα θα ειχα περασει καλυτερα αν δεν ηταν ψοφιες(sorry...not sorry, its the truth)
Απαιτητικος ναι ειμαι, αλλα αν δω οτι ζορια δεν αντεχουν(αναθεμα τα ζορια φυσικα, δεν ειμαι και 20, ουτε ο Johnny Sins), δεν θα επιμεινω
Να σεβεστε τα κοριτσια(και το σχόλιο μου δεν παει αποκλειστικα σε εμας τους πελατες), γιατι 20-22 χρονων κοπελες να βγαινουν εντελως off μεσα σε 2-3 εβδομαδες δεν ειναι δυνατον......
Αρα να απαντησω και σε ερωτηση συναγωνιστη κατι σελιδες πιο πριν, ε τα κοριτσια βγηκαν off, κουραστηκαν και χαθηκαν προσωρινα μεχρι να ξεκουραστουν(ελπιζω)
Φιλικα παντα ΤΤ
ΥΓ. εκοψα πολλα απο την απαντηση μου, θα μπορουσα να ανοιξω ολοκληρο θεμα για τα κοριτσια του ματζικ που σε ολους μας αρεσουν....κριτικες συντομα, εχει περασει εξαλλου ενα ευλογο χρονικο διαστημα.....
Ισως να μην δουλευει Παρασκευη, περιμενω ενημερωση απο το γραφειο, δεν αμφιβαλλω οτι θα περασω καλα και μολις σου εστειλαΚαλά να περάσεις εύχομαι! Αν θέλεις κάτι να ρωτήσεις για Σοφία στείλε μήνυμα (απορία)
Μολις την ειδα, το εχετε παρεξηγησει το κοριτσι(δεν θα πω οτι δεν εχει και τις παραξενιες του οπως κι εγω), καλα περασα πιστευω κι εκεινη το ιδιο, αφου μου εκανε μουσκεμα το κρεβατι

Της Μπέλας δεν σβήστηκε ενσωματώθηκε στην Ιζα-Μπέλα.
Μπράβο για την παρατηρητικότητα πάντως!
Η δάφνη ε καλή μπάλα πρέπει να παίζει...
Βαλτε την γιολαντα την μονικα και την αρτεμης στο επομενο βιντεο μην ειστε μοναχοφαγες??❤❤???Stick out your tongue girls wonna have fun ? @Sandra Magic
"Την ἌρτεμΗ" εἶναι τό σωστό... Ἄχ, τί δάσκαλοι καί καθηγητές ΔΕΝ ὑπάρχουν!Βαλτε την γιολαντα την μονικα και την αρτεμης στο επομενο βιντεο μην ειστε μοναχοφαγες??❤❤???
Ω ν σ γ ( και των 2 δλδ )Stick out your tongue girls wonna have fun ? @Sandra Magic
"Την ἌρτεμΗ" εἶναι τό σωστό... Ἄχ, τί δάσκαλοι καί καθηγητές ΔΕΝ ὑπάρχουν!

Συγγνώμη από την καυλα μου για τα κοριτσια ξεχναω τα ελληνικα??"Την ἌρτεμΗ" εἶναι τό σωστό... Ἄχ, τί δάσκαλοι καί καθηγητές ΔΕΝ ὑπάρχουν!
Συγγνώμη από την καυλα μου για τα κοριτσια ξεχναω τα ελληνικα??