Isidwwwra.magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2025
- Like
- 1.068
Απ οτι έγραψε ενας συναγωνιστής κάποιες σελίδες πισω πρεπει να δουλευει σε κλειστό κύκλοΚαλησπέρα συναγωνιστές η Taylor που χάθηκε; είναι και στα μίντια πάνω, είχε και το όνομα Vanessa κάποτε
Απ οτι έγραψε ενας συναγωνιστής κάποιες σελίδες πισω πρεπει να δουλευει σε κλειστό κύκλο
Καυλιαρα εμμανουλα πάρτους τα μυαλααααΚαλησπέρα μωράκια μου!!!Σας περιμένω για τρελες με την καυλιαρα Τζένη![]()
Μουναρα μου Θεαρα μουΚαυλιαρα εμμανουλα πάρτους τα μυαλαααα![]()
Αν είναι παμπάλαιες, όπως σωστά λέτε, τότε αφαιρέστε τα λινκ στην αρχή κάθε σελίδας εδώ για "taylor media", "δανάη media", "αριάνα media", "δέσποινα media" κλπ που μόνο σύγχιση προκαλούν στους νέους, μη γνωρίζοντες καταστάσεις, επισκέπτες.Καλησπέρα και καλή βδομάδα.
Σε ερωτήσεις σας για παμπάλαιες κοπέλες του γραφείου, ό,τι ξέρετε ξέρουμε και, όποια θέλει να επιστρέψει θα μας ενημερώσει αν είναι και θα ενημερωθεί και το site. Oι κοπέλες μας εργάζονται όποτε επιθυμούν οι ίδιες, χωρίς πιέσεις και για όσο θέλουν.
Δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουν να διαγράφουν παλιά posts φωτογραφιών (γιατί αυτό θα γίνει, δεν θα διαγράψουν απλά τα links στην αρχή).Αν είναι παμπάλαιες, όπως σωστά λέτε, τότε αφαιρέστε τα λινκ στην αρχή κάθε σελίδας εδώ για "taylor media", "δανάη media", "αριάνα media", "δέσποινα media" κλπ που μόνο σύγχιση προκαλούν στους νέους, μη γνωρίζοντες καταστάσεις, επισκέπτες.
Μήπως όμως εξυπηρετεί την επισκεψιμότητα του νήματος η διατήρηση των δεκάδων άσχετων με το σήμερα φωτό ?
Ευκαιρία να αντικαταστήσετε με αυτές των νέων κοριτσιών!
Φίλε μου δεν κατάλαβες το νόημα του σχολίου μου.Δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουν να διαγράφουν παλιά posts φωτογραφιών (γιατί αυτό θα γίνει, δεν θα διαγράψουν απλά τα links στην αρχή).
Πηγαίνεις στα καινούρια posts ή στο site τους και βλέπεις διαθεσιμότητα. Δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα.
Ναι, ΟΚ, προφανώς δε συμφωνώ αν πηγαίνεις σε post του 2022 και τάχα μπερδεύεσαι γιατί η κοπέλα δεν είναι διαθέσιμη, αντί να κοιτάξεις post του 2025.Φίλε μου δεν κατάλαβες το νόημα του σχολίου μου.
Αυτά που ανέφερα δεν είναι αυτούσια posts αλλά όσα, στο προφίλ των κοριτσιών (που έχουν ήδη απενεργοποιήσει /διαγράψει) είχαν μαρκαριστει σαν media...
Ένας νέος επισκέπτης κοιτά οποιαδήποτε πληροφορία του δίνεται και ρωτάει "αυτή που είναι?
Σαν να πηγαίνεις στο δελο και πριν το σαλοναρισμα η σεριφισσα να σου δείχνει και άλμπουμ φωτογραφιών...
Εσύ δεν θα ρωταγες για κάποια που σου γυαλισε στις φωτογραφίες?
Αν πάλι δεν πιάνεις το νόημα μου δεν πρόκειται να επιμείνω..
Ο καθένας με τις απόψεις του...