Trifonbakatsoulias
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 44
- Like
- 16.369
- Πόντοι
- 5.896
Μπόι ειναι!!!!!Δεν μπορώ να κανω την ζωή μου δύσκολη, την αφήνω ελεύθερη...
Μπόι ειναι!!!!!Δεν μπορώ να κανω την ζωή μου δύσκολη, την αφήνω ελεύθερη...
Εμένα μου αρέσει, δεν το είπα για κακό...Δεν κρύβεται....
Που, ρε μαν;Η Σοφία μαν είναι αυτή που κρύβει τη κοιλιά της?
Δεν λέμε μαν για να μην στεναχωρούμε το κορίτσιΠου, ρε μαν;
Εκεί όχι εδωωωωωωἘδῶ κούκλα!
Ρίξτο ρε ΜπολαΔεν λέμε μαν για να μην στεναχωρούμε το κορίτσι
Δεν τα μπορώ τα harley...Από κοντά οι λεπτομέρειες... Honda είναι η μηχανή, ελπίζω να μην είσαι φαν των harley
Hello pretty.Δεν τα μπορώ τα harley...
Και τον αντρών με μηχανές...Hello pretty.
Εισαι φαν των μηχανών?
Κάτι τέτοια λες και φτιάχνεις κλίμα εξ σποστάσεως...Και τον αντρών με μηχανές...
Καβαλάς?Και τον αντρών με μηχανές...
Ναι κ αν έχω καιρό...Κάτι τέτοια λες και φτιάχνεις κλίμα εξ σποστάσεως...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καβαλάς?![]()
Το ναι στο ερώτημα το παίρνω λίγο πιο γενικά κι ευρύτερα...Ναι κ αν έχω καιρό...
Για σένα ναι και ναιΤο ναι στο ερώτημα το παίρνω λίγο πιο γενικά κι ευρύτερα...
Ως ναι και ναι
Σε καταλαβαίνω. Δε θες να είσαι αραχτη, θες να είσαι σκυφτή και να προκαλείς με το τουρλωτο κωλι σου τον κοσμο στο δρόμο....Δεν τα μπορώ τα harley...
Τα βυζια πού ακουμπάνε και ιδρώνει ο άλλος, που το πας.... τον αγκαλιάζεις, να έχει βάλει και ωραίο άρωμα και η καυλες στον ουρανό....Σε καταλαβαίνω. Δε θες να είσαι αραχτη, θες να είσαι σκυφτή και να προκαλείς με το τουρλωτο κωλι σου τον κοσμο στο δρόμο....
Θα καυλωνουν και οι πισω που θα βλεπουν τη κωλαρα και θα προκαλουνται ατυχηματαΤα βυζια πού ακουμπάνε και ιδρώνει ο άλλος, που το πας.... τον αγκαλιάζεις, να έχει βάλει και ωραίο άρωμα και η καυλες στον ουρανό....
Το έκανες εικόνα Trifon?Θα καυλωνουν και οι πισω που θα βλεπουν τη κωλαρα και θα προκαλουνται ατυχηματα
Αμε!!!!Το έκανες εικόνα Trifon?
Και αν του χεις χουφτωσει τη μπούτσα και τα αρχιδια για να μη φεύγεις πισω στις επιταχύνσεις, εκεί να δεις καύλες....Τα βυζια πού ακουμπάνε και ιδρώνει ο άλλος, που το πας.... τον αγκαλιάζεις, να έχει βάλει και ωραίο άρωμα και η καυλες στον ουρανό....