ΔανάηMagic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2024
- Like
- 8.709
ΜύθοςΜετα απο εννια μερες παλι?ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ
10 με 15 για ένα τόσο δα σκισιματακι
ΜύθοςΜετα απο εννια μερες παλι?ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ
Εννοώ ξεσκισα το δικό μου από την καυλα δεν τον σταμάτησα ποτέ
Εγώ δεν ξεσκιζω τα κωλαρακια τα γαμαω με φροντίδα για να ανοίγουν και να μπορώ να βάζω μεγαλύτερα παιχνίδια και να το ευχαριστιουνται
Μετα απο εννια μερες παλι?ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ
Δεν ήταν τσάμπα αχαχαχα
Ο παράδεισος είναι βαρετός καύλα!!!!Μέ τέτοια γλῶσσα δέ θά πᾶς στὸν παράδεισο. Ἀλλά ποιός νοιάζεται;
Εἶναι δουλευταρᾶς ὁ κῶλος της: ξεπατικώνεται στὴ δουλειά
Ο παράδεισος είναι βαρετός καύλα!!!!
Στα σκοτεινα σοκακιαΑααα πάρτε και αυτό
Για παρτυ σας να καυλωνετε να γουσταρετε
Στα σκοτεινα σοκακια
Το κωλο σου μοστραρεις
Πολλες ψωλες ταυτοχρονα
Εισαι ικανη να παρεις.
Το πατο σου το σκισανε
Στο κανανε χοανη.
Μερες εννια χρειαζεται ο κωλος για να γιανει.
Και μεις σε περιμενουμε η τρυπα σου να κλεισει
Μεσα στη σουφρα σου βαθεια να αφησουμε το χυσι.
Τρομερη σκηνη...
Δειξε μας τη τρυπα σου πως τη κανανεΜε έσκισε με γαμούσε ασταμάτητα και δυνατά και πήγα στον επόμενο και το έδωσα και σε αυτόν με τρέλα
Ε τι περιμένεις
Εἶναι δουλευταρᾶς ὁ κῶλος της: ξεπατικώνεται στὴ δουλειά
Θα ήθελα να σε έβλεπα να γαμιεσαι με τον πρώτο, να σε έβλεπα με τον δεύτερο και να ήμουν τρίτος. Στο μυαλό μου φαίνεται καύλα,, αλλά στη πραγματικότητα δε νομίζω να κατάφερνα τίποτα. Thanks για την ωραία εικόνα πάντωςΜε έσκισε με γαμούσε ασταμάτητα και δυνατά και πήγα στον επόμενο και το έδωσα και σε αυτόν με τρέλα
Ε τι περιμένεις
Κώλο να δώσεις άσε την μπύρα για μετά
Σημερα το μενου εχει μπηρα και παιχνιδακια![]()
![]()
Εσυ μωρο μου τα παντα θα παρεις και κωλο και μουνη και μπυρα μαζιΚώλο να δώσεις άσε την μπύρα για μετά![]()
Τέτοια μου λες και δεν μπορώ να αντισταθώ μετά αδυναμία μουΕσυ μωρο μου τα παντα θα παρεις και κωλο και μουνη και μπυρα μαζι![]()
Και εσυ δικια μου εισαι τρελα μουΤέτοια μου λες και δεν μπορώ να αντισταθώ μετά αδυναμία μου![]()
H Eλίζα είναι το πιο hot όνομα αυτή την στιγμή .Συζητιέται περισσότερο απο οτιδήποτε. Ακόμα και απο τον γάμο του Κασσελάκη με τον Τάιλερ.. Ισως κάνω μια δοκιμή και πάω. ( στην Ελίζα οχι στον γάμο του Κασσελάκη)![]()