The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 93
- Like
- 56.973
- Πόντοι
- 40.655
Λες αστερι μου..Δεν θελουμε ναΣε σκέφτομαι ντούο με Σοφία και το ασθενοφόρο να με περιμένει απ´έξω.
Για αυτο τους ΛετρευωΈχετε πολλούς θαυμαστές.![]()
Αυτό με το fault είχε βγει και σε εμένα. Αν κάνεις κάποιο χρόνο να γράψεις την κριτική μάλλον σε αποσυνδέει και η κριτική χάνεται. Γι’αυτό το καλύτερο είναι να την έχεις γράψει κάπου και να κάνεις copy paste. Δεν ξέρω αν είναι ίδια η περίπτωση με αυτό που έγινε σε σένα αλλά ενημερωτικά στο αναφερω.Οτι θελουν δημοσιευουν,αλλα γραφω αλλα δημοσιευουν,Κοβουν σχολια. Βαριεμαι να ασχοληθω αλλο.
Εγραψα κριτικη για τη Βικυ και οταν πηγα να τη δημοσιευσω μου εβγαλε fault,με αποτελεσμα να σβηστει και να
πρεπει να τη ξαναγραψω,δεν παιζει κατι τετοιο.Θα τη γραψω αλλη φορα.
Περασα πολυ καλα παντως με τη Βικαρα,πολυ δυνατη κομψη και ομορφη παρουσια,μπαινει αξια στα στανταρ
Αυτο ακριβως εγινε,πολυ μεγαλη μαλακια και κουραστικοΑυτό με το fault είχε βγει και σε εμένα. Αν κάνεις κάποιο χρόνο να γράψεις την κριτική μάλλον σε αποσυνδέει και η κριτική χάνεται. Γι’αυτό το καλύτερο είναι να την έχεις γράψει κάπου και να κάνεις copy paste. Δεν ξέρω αν είναι ίδια η περίπτωση με αυτό που έγινε σε σένα αλλά ενημερωτικά στο αναφερω.
Εχει ανεβει η κριτικη σου!Αυτο ακριβως εγινε,πολυ μεγαλη μαλακια και κουραστικο
Εχει ανεβει η κριτικη σου!
@bigmountain
αν και σου απαντησα και στη κριτικη
που λες προλαβαινω καταστασεις ας το πουμε,ενταξει η συγκεκριμενη κοπελα δεν εχει καμια κακη κριτικη,αλλα υπαρχει και μια πολυ μικρη περιπτωση να πεσει σε καποιον που δεν ταιριαξαν για τον α β λογο,μην ερθει να μου πει τι ειναι αυτα που γραφεις δεν ειναι ετσι και μαλακιες τουμπανες.

Αστερι μου γλυκο μακαρι να γυνοτανε αυτο Αλλα δεν μας στο επιτρεπει το γραφειο ποια εδω και καιρο απο την εχω ακουση.@Sofia_Magic[ER]π [USER=242555]@despoinamagicmilf μας έκαναν να μην μπορουμε να βουτήξουμε σήμερα έτσι κάγκελο που ειμασταν με τα καβλια τέντα από τις φωτό που ανέβασαν. Ανυπομονώ για ένα διπλό μαζί τους μόλις κατέβω Αθήνα για δουλειά .Φαντάζομαι γίνεται και λεσβιακό Ε κορίια?
Καλησπέρα μωρόΚαλησπέρα στα όμορφα μωράκια μου από τις 7 διαθέσιμη σας περιμένω